Annonce
112

Politiet: Knogler i Randers Havn var alligevel ikke menneskeknogler

Beredskabet og politiet hjalp 13. maj hinanden med en større eftersøgning i Randers Havn, hvor flere knogler blev fundet. Foto: Anne Myrup Pedersen
Der blev i starten af maj fundet flere knogler i Randers Havn. Nu har det vist sig, at ingen af dem kom fra et menneske.
Annonce

Randers: I starten af maj fik en lystfisker en knogle på krogen, da han fiskede i Randers Havn mellem Randersbro og gangbroen. Politiet blev tilkaldt, og retsmedicinerne vurderede, at der var tale om en lårbensknogle fra et menneske.

Den helt store eftersøgning blev derfor rullet ud i havnebassinet, hvor politi og beredskab ledte efter resten af liget med gummibåde med sonar og dykkere. Det lykkedes da også at finde flere andre knoglestykker, som blev sendt til retsmedicinerne.

Nu har det imidlertid vist sig, at retsmedicinerne i første omgang var lidt for hurtige på aftrækkeren.

- Knoglerne har ved nærmere undersøgelse vist sig at være dyreknogler - det gælder også den knogle, der blev fundet af en fisker, fortæller politiassistent Carsten Pihl.

Politiet havde ellers en mistanke om, at knoglerne tilhørte en person, der forsvandt i Randers for flere år siden, og nåede også at orientere den forsvundne persons pårørende om eftersøgningen i havnen. Men nu er de altså slået tilbage til start i søgningen efter den pågældende person.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Ny festivalplads spirer frem i Aarhus

AGF For abonnenter

Bagkanten: Check af mulig forseelse; VAR keder fodbolden ihjel

Aarhus For abonnenter

Lang kø til en plads på Aarhus Friplejehjem: - Vi fortæller, at der også kan ske fejl hos os

Annonce