Annonce
Østjylland

Politiet mangler vidner: To personer forsøgt røvet i Randers

Det var her i Fredensgade i Randers, at der sent onsdag aften blev begået røveriforsøg mod to mænd kort efter hinanden. Arkivfoto: Bo Tao Lytzen/Trap Danmark
Østjyllands Politi beder nu om borgernes hjælp til opklaringen af to røveriforsøg på Fredensgade i Randers.

Randers: To mænd på henholdsvis 42 og 30 år blev onsdag aften udsat for forsøg på røveri på Fredensgade i det centrale Randers. Og nu beder politiet om hjælp til at opklare sagen.

Østjyllands Politi blev første gang kaldt til sidegaden til Søren Møllers Gade klokken 23.23. Her kunne en 42-årig mand fortælle, at han var blevet passet op af tre mænd, der forlangte at få hans penge.

Den ene af gerningsmændene truede den 42-årige med en kniv, og da han forklarede dem, at han ikke havde nogen på sig, blev han slået ned og efterfølgende sparket af de tre mænd.

Annonce

Skubbet ind i en gyde

Mens patruljen stadig var på gerningsstedet efter det første røveriforsøg, blev der pludselig kaldt til et nyt forsøg på røveri længere nede ad samme gade.

Da betjentene nåede frem, traf de en 30-årig mand, der kunne fortælle, at han netop var blevet forsøgt røvet af tre mænd. Han fortalte, hvordan de havde skubbet ham ind i en gyde og truet ham med en kniv. Heller ikke i denne situation fik gerningsmændene noget ud af deres forehavende.

Gerningsmændene

Det er endnu ikke lykkedes Østjyllands Politi at finde frem til de tre gerningsmænd, hvor af den ene beskrives som en mand på cirka 20-25 år. Han er mellemøstlig af udseende med brun hud og sort, krøllet hår. På gerningstidspunktet var han iført en hættetrøje og bar en foldekniv med brunt skæfte.

De to andre gerningsmænd beskrives begge som værende 20-25 år. De er afrikanske af udseende med sort hud og var på gerningstidspunktet iført mørke hættetrøjer og bukser.

Har du oplysninger, der kan føre til fundet af gerningsmændene, hører Østjyllands Politi gerne fra dig via tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Annonce