Annonce
Østjylland

Politiet mangler vidner: To personer forsøgt røvet i Randers

Det var her i Fredensgade i Randers, at der sent onsdag aften blev begået røveriforsøg mod to mænd kort efter hinanden. Arkivfoto: Bo Tao Lytzen/Trap Danmark
Østjyllands Politi beder nu om borgernes hjælp til opklaringen af to røveriforsøg på Fredensgade i Randers.

Randers: To mænd på henholdsvis 42 og 30 år blev onsdag aften udsat for forsøg på røveri på Fredensgade i det centrale Randers. Og nu beder politiet om hjælp til at opklare sagen.

Østjyllands Politi blev første gang kaldt til sidegaden til Søren Møllers Gade klokken 23.23. Her kunne en 42-årig mand fortælle, at han var blevet passet op af tre mænd, der forlangte at få hans penge.

Den ene af gerningsmændene truede den 42-årige med en kniv, og da han forklarede dem, at han ikke havde nogen på sig, blev han slået ned og efterfølgende sparket af de tre mænd.

Annonce

Skubbet ind i en gyde

Mens patruljen stadig var på gerningsstedet efter det første røveriforsøg, blev der pludselig kaldt til et nyt forsøg på røveri længere nede ad samme gade.

Da betjentene nåede frem, traf de en 30-årig mand, der kunne fortælle, at han netop var blevet forsøgt røvet af tre mænd. Han fortalte, hvordan de havde skubbet ham ind i en gyde og truet ham med en kniv. Heller ikke i denne situation fik gerningsmændene noget ud af deres forehavende.

Gerningsmændene

Det er endnu ikke lykkedes Østjyllands Politi at finde frem til de tre gerningsmænd, hvor af den ene beskrives som en mand på cirka 20-25 år. Han er mellemøstlig af udseende med brun hud og sort, krøllet hår. På gerningstidspunktet var han iført en hættetrøje og bar en foldekniv med brunt skæfte.

De to andre gerningsmænd beskrives begge som værende 20-25 år. De er afrikanske af udseende med sort hud og var på gerningstidspunktet iført mørke hættetrøjer og bukser.

Har du oplysninger, der kan føre til fundet af gerningsmændene, hører Østjyllands Politi gerne fra dig via tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trods øget smittefare: Demonstration mod politivold og racisme i Aarhus

Danmark

Lyt med: Suzanne føler afmagt efter George Floyds død - Jeg er blevet spyttet efter på gaden

Annonce