Annonce
Aarhus

Politiet om masseslagsmål ved Bazar Vest: Det bunder i interne stridigheder

Politiet var massivt til stede ved Bazar Vest onsdag eftermiddag efter masseslagsmålet. Foto: Jens Thaysen

Onsdag eftermiddag blev seks personer anholdt efter et masseslagsmål ved Bazar Vest. Det har ingen sammenhæng med aktuelle uroligheder, lyder det fra politiet, der torsdag fremstiller en person i sagen.

AARHUS: Onsdag eftermiddag måtte Østjyllands Politi rykke massivt ud til Bazar Vest, hvor to grupper var endt i stort sammenstød.

Masseslagsmålet endte med, at seks personer blev anholdt, og en person kom lettere til skade.

Politiet kan torsdag fortælle, at det store sammenstød, der blev anmeldt klokken 15.14, ikke har nogen forbindelse til de uroligheder i Aarhus Nord og Vest, som mandag fik politiet til at oprette en visitationszone i et større område, der dog ikke omfatter Bazar Vest.

- Det er vores vurdering, at motivet til sammenstødet bunder i interne stridigheder, og det har ikke noget med visitationszonen og de uroligheder, der er gået forud, at gøre, siger pressemedarbejder ved Østjyllands Politi, Jakob Christiansen.

Onsdag aften oplyste politiet, at der var ro i området omkring Bazar Vest. Men politiet valgte at øge patruljeringen i området onsdag aften og natten til torsdag.

Annonce

26-årig fremstilles

Torsdag blev en af de seks anholdte, en 26-årig mand, fremstillet ved et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Han blev varetægtsfængslet i 14 dage.

Her var manden sigtet for at have trukket en kniv og stukket ud efter en anden mand i forbindelse med slagsmålet. Manden måtte undvige angrebet, og han fik en flænge i jakken, men kom ellers ikke noget til.

Politiet fortæller, at man fortsat undersøger, hvad der skete ved Bazar Vest onsdag, hvor man ved at flere kom op at slås. Man er blandt andet ved at klarlægge, om der er andre, der skal sigtes i sagen.

Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Århus-talent flytter til Sønderborg

Annonce