Annonce
Østjylland

Politiet på bar bund i eftersøgning: Hjælp os med at finde Pavia

Der har ikke været livstegn fra 47-årige Pavia Henrik Anton Hamann siden tidligt søndag morgen. Privatfoto

Siden søndag eftermiddag har politiet ledt efter 47-årige Pavia Hamann, men uden held.

Randers/Djursland: Hundepatruljer og helikoptere har søndag og mandag ledt efter 47-årige Pavia Henrik Anton Hamann, som natten til søndag gik fra Assentoft til Fausing, hvor han forsvandt sporløst.

- Lige nu har vi ikke flere spor at gå efter, og vi er derfor ikke længere ude og lede, fortæller kommunikationsrådgiver Janni Lundager fra Østjyllands Politi og fortsætter:

- Vi er virkelig afhængige af henvendelser fra offentligheden. Hvis der er nogen, der tror, de har set ham, vil vi meget gerne høre om det. Vi har allerede fået nogle henvendelser, som har ført til, at vi har afsøgt visse områder, men de har intet givet.

Mens politiet håber på flere henvendelser, prøver efterforskerne at indsamle digitale spor, der måske kan give et fingerpeg om, hvorvidt den forsvundne mand stadig befinder sig i Fausing-området.

Annonce

Pavia Hamann beskrives som:


  • 47 år
  • Grønlandsk afstamning
  • Almindelig af bygning
  • Karseklippet sort/gråt hår
  • Er iført en lysegrå strikket bluse, blå jeans og gule ankelskindstøvler

Nedtrykt tilstand

Pavia Hamann har senest givet lyd fra sig søndag morgen klokken 4.30 i en telefonsamtale med sin far. Her oplyste han, at han befandt sig på en mark - formentlig ved Virringmark vest for Fausing i Randers SØ. Men hvad der derefter skete, ved politiet ikke.

- Den samtale giver indikationer på, at han var i nedtrykt sindstilstand. Efterfølgende brugte faren søndag morgen og formiddag på selv at lede efter sin søn, og søndag eftermiddag blev vi kontaktet og gik ind i eftersøgningen, fortæller Janni Lundager og fortsætter:

- Hans telefon er gået på en mast vest for Fausing. Derfor har vi afsøgt det område med både hunde og helikopter, men uden held.

Politiet opfordrer fortsat borgere til at kigge efter den 47-årige - særligt i området omkring Fausing og Gl. Estrup. Men der er dog også mistanke om, at han efter samtalen med sin far kan have fortsat i sydøstlig retning.

- Vi ved ikke, hvad han har foretaget sig, efter han lagde på. Men han har bopæl i Ebeltoft, og man kan derfor godt forestille sig, at han er fortsat i den retning, siger Janni Lundager.

Har man oplysninger i sagen, eller har man set Pavia Hamann, bedes man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

En opvisning i socialdemokratiske valgløfter

Da Helle Thorning-Schmidt i 2011 tiltrådte som Danmarks første kvindelige statsminister, blev det hurtigt klart, at det reelt var de radikale, der sad på magten, mens stort set ingen af hendes socialdemokratiske mærkesager og valgløfter blev gennemført. Da landets næste kvindelige statsminister, Mette Frederiksen, mandag kunne præsentere sin første finanslov, var det det stik modsatte - en opvisning i hvordan man sætter sig på magten og gennemfører sine valgløfter, mens det radikale støtteparti blev kørt helt over. Anført af tidligere Aarhus-borgmester finansminister Nicolai Wammen lykkedes det at få lavet ikke alene en af de rødeste finanslove meget længe set. Der er samtidig fundet plads til at kunne gennemføre rigtig mange af de socialistiske løfter, som vælgerne blev stillet i udsigt op forud for valget i sommer. Godt nok er det helt store valgløfte om tidlig tilbagetrækning til de fysisk nedslidte endnu ikke gennemført, men rigtig mange af de øvrige løfter er faktisk. Ikke mindst fik psykiatrien et meget længe ventet løft. I årevis har området været forbigået og kraftigt underprioriteret, og derfor var det også helt på sin plads, at Wammen levede op til løfterne fra valgkampen og sikrede midler til en af vores samfunds mest udsatte grupper. Der er stadig plads til forbedring, men finansloven var på det punkt et skridt i den rigtige retning. Til gengæld må det være mere end svært for den radikale leder Morten Østergaard at kigge sine vælgere i øjnene i disse dage. Socialdemokraterne gav enkelte indrømmelser på indvandrerpolitikken, men ellers bankede Wammen for alvor de radikale på plads, og radikale vælgere må med skuffelse konstatere, at dagene, hvor partiet via Margrethe Vestagers ledelse styrede Danmark, endegyldigt er forbi. I hvert fald er det umuligt at se radikale aftryk på den økonomiske del af finansloven, som til gengæld desværre må skabe jubel hos SF og Enhedslisten. For endnu en gang er den socialistiske misundelsespolitik og mærkesager slået igennem for fuld kraft med ekstra arveafgift og øget offentligt forbrug. Radikale har ellers gentagne gange langet ud efter borgerlige regeringer og specielt støttepartiet Dansk Folkeparti, som er blevet beskyldt for at se stort på alt andet indvandringspolitikken, men det er lige præcis det samme, man med rette nu kan beskylde det tidligere borgerlige midterparti for. Det virker i hvert fald som om, at Morten Østergaard har givet køb på alle økonomiske ønsker for at få små indrømmelser på spørgsmål om indvandring. Det er stærkt bekymrende, for Østergaard burde have været garanten for, at den røde regering økonomisk blev trukket i retning af midten. Det blev den på ingen måde, og derfor fik vi den rødeste finanslov i mange år. Den er blottet for jobskabende initiativer og hensyn til erhvervslivet men til gengæld med en regering, der bruger stort set hele det økonomiske råderum i et hug. Det giver øget velfærd på kort sigt men kan på længere sigt blive en meget dyr fornøjelse.

Aarhus

Flere mænd ville se Mormon-musicalen

112

Spottede fællestræk ved villaindbrud: Tre mænd fra Aarhus idømt flere års fængsel

Annonce