Annonce
Østjylland

Blokerede kørebanen efter overhaling og råbte og truede: Politiet søger vidner efter anholdelse af 46-årig

Østjyllands Politi har fundet ud af, at en 46-årig mand har været involveret i to episoder med tre dages mellemrum. Foto: Ritzau Scanpix
Østjyllands Politi mangler detaljer om sammenstød på Århusvej i fredags.
Annonce

Odder: Mandag klokken 07.10 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mandlig bilist på Rude Havvej i Rude blokerede kørebanen og angiveligt skulle havde standset en anden bil på grund af uoverensstemmelse ved en overhaling.

Manden havde ifølge politiet skubbet den anden bilist hårdt i brystet samt opført sig både truende og råbende. Lokalbetjentene i Odder fandt frem til gerningsmanden, en 46-årig mand. Det viste sig at være den samme mand, der fredag 9. oktober kl. 07.17 var flygtet fra et færdselsuheld på Århusvej.

Her kørte en 39-årig mandlig bilist ind i et træ efter sammenstød med en anden bil, som politiet nu har fundet ud af, tilhører den 46-årige mand.

Annonce

Sigtet for vold

Den 46-årige mand blev derfor mandag anholdt og sigtet for vold i forbindelse med episoden mandag morgen samt for ikke at overholde sine forpligtelser i forbindelse med færdselsuheldet i fredags.

De nærmere omstændigheder vedrørende uheldet fredag er dog endnu ikke helt klarlagt. Derfor hører lokalpolitiet i Odder derfor meget gerne fra eventuelle vidner, der kan være med til at strikke et hændelsesforløb sammen.

Politiet ved, at en Seat Altea og en Honda CRV var involveret, og at der blev overhalet. Men det er stadig uklart, hvem der overhalede hvem, og hvordan selve sammenstødet skete. Uheldet fredag skete på Århusvej ud for nr. 58. Var man på stedet, og oplevede man, hvad der gik forud for sammenstødet, så ring til Østjyllands Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce