Annonce
Aarhus

Politiet søger vidner efter ny skudepisode i Tilst: Var der tale om løst krudt?

Politiet søger vidner til ny skudepisode i Tilst. Arkivfoto: Scanpix
Annonce

TILST: Østjyllands Politi søger vidner til en episode i Tilst søndag eftermiddag. Klokken 14 indløb der anmeldelse til Politigården om, at fire unge mænd havde været oppe at skændes på en p-plads på Tornballevej i Tilst, og i den forbindelse var der blevet affyret et eller flere skud. Efterfølgende var alle fire løbet fra stedet.

Politiet sendte straks flere patruljer til stedet, og der blev foretaget tekniske undersøgelser på og omkring p-pladsen. Der blev blandt andet fundet ammunitionshylstre på stedet, der tyder på, at der er blevet skudt med løst krudt.

Østjyllands Politi efterforsker sagen nærmere og hører gerne fra vidner, som har set episoden, eller som har en formodning om, hvem mændene er. Oplysninger kan gives via tlf. 114.

Mændene beskrives som mellemøstlige af herkomst i alderen 16-18 år.

Tre bar mørke jakker, mens den fjerde havde en hvid hættetrøje på.

Natten til fredag fik Østjyllands Politi ligeledes en anmeldelse om skud i Tilst. Politiet kunne i forbindelse med den episode konstatere, at der var blevet affyret flere skud mod en bil, der var efterladt på stedet, og der blev også fundet et skudhul i en rude og i en mur på en ejendom beliggende på Langkærvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Politikere om tv-optagelser af ældrepleje: Langt værre end vi troede

Annonce