Annonce
112

Politiet søger vidner: Fremmed mand forsøgte at lokke drenge med sig

Politiet søger eventuelle vidner, der kan give oplysninger om to forsøg på at lokke drenge med. Arkivfoto: Scanpix
Drenge i både Mårslet og Lystrup blev torsdag kontaktet af en fremmed mand.
Annonce

AARHUS: Østjyllands Politi modtog torsdag to forskellige anmeldelser - en fra Lystrup og en fra Mårslet - fra forældre, der fortalte at deres dreng havde været bange for en fremmed mand.

En 10-årig dreng var onsdag klokken 19.00 blevet kontaktet af en fremmed mand ved en tunnel på Sønderskovvej i Lystrup. Her havde en kraftig mand iført solbriller og kasket henvendt sig til drengen, grebet fat i hans arm og bedt ham komme med. Drengen var på cykel og skyndte sig væk fra stedet.

Tidligere på dagen blev en 9-årig dreng antastet af en fremmed mand på Præstegårdsvej i Mårslet. Omkring klokken 14 blev drengen kontaktet af manden, der havde stort fuldskæg. Han forsøgte at lokke den 9-årige ind i en bil ved at sige, at han havde penge i bilen. Drengen løb i stedet hjem til sine forældre.

Østjyllands Politi har indledt en efterforskning af sagerne for at finde ud af, hvad der præcist er sket, og om sagerne eventuel har en sammenhæng.

I den forbindelse hører politiet gerne fra vidner eller fra de mænd, der har talt med drengene.

Annonce

Tidligere episoder i Lystrup

Der har tidligere ved mindst et par lejligheder været episoder i Lystrup, hvor børn er blevet kontaktet af en fremmed mand.

10. oktober greb en maskeret mand fat i en pige fra 4. klasse på Lystrup Skole og forsøgte at trække hende med sig hen ad fortovet ved Lystrup Centervej.

1. november var den igen gal ved Lystrup Skole. Her forsøgte en mand at lokke en skolepige ind i sin bil. I stedet løb pigen væk og fortalte om episoden til skolen, der derefter kontaktede politiet.

Ingen af de to episoder i Lystrup er efterfølgende blevet opklaret.

Annonce
Annonce
Aarhus

Militærpolitibetjent død i tjenesten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-træner klar til sølv-brag: Det er jo helt vildt, at vi står her og nu kun er to point efter FCK

Aarhus

Sommerjazzen er i fuld sving

Annonce