Annonce
Østjylland

Politiet søger vidner: Har du set stenkasteren?

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, der har oplysninger om en række stenkast i Hornslet. Arkivfoto: Axel Schütt
Annonce

SYDDJURS: Østjyllands Politi har de seneste døgn modtaget en række anmeldelser fra borgere i Hornslet, der har oplevet, at der bliver kastet sten mod deres ruder. Der er ikke mange spor i sagen, derfor opfordrer politiet i onsdagens døgnrapport eventuelle vidner til at kontakte politiet til at henvende sig, hvis de har oplysninger i sagen.

Den foreløbig seneste anmeldelse i sagen kom tirsdag morgen, hvor en borger på Åsen i Hornslet oplyste, at der i nattens løb var blevet kastet en sten mod en rude.

"Den 60-årige kvinde havde klokken cirka 00.50 natten til tirsdag hørt et brag, men troede blot der var noget, der var faldet ned og sov derfor videre. Da hun stod op tirsdag morgen, kunne hun dog se, at nogen havde kastet en sten mod en rude, dog uden at stenen var gået helt igennem," oplyser Østjyllands Politi i onsdagens døgnrapport.

Samme oplevelse skete for en 78-årig kvinde, der bor på Præstemarken i Hornslet. Hun kontaktede politiet klokken 00.57 natten til tirsdag, efter nogen havde kastet en stor sten gennem hendes køkkenvindue. Her havde der også været en patrulje på stedet for at fortage undersøgelser, men der var ikke umiddelbart nogen spor efter gerningsmanden.

Umiddelbart før klokken 02 blev der desuden knust en rude i en kontorbygning på Toftevej i Hornslet – formentlig ved at der er blevet kastet en sten mod ruden. Heller ikke her var der umiddelbart spor efter gerningsmanden.

Allerede mandag aften skete det første stenkast i Hornslet, hvor en beboer på Langager kort efter klokken 22 oplevede, at kastede en sten mod huset. Her havde stenen dog ramt få centimeter under et vindue, og det var derfor kun husmuren, der tog skade.

Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Corona ændrer hverdagen for 87-årig: - Det er mærkeligt, at jeg må undvære bridge og samværet med vennerne

Annonce