Annonce
112

Politiet søger vidner til overfald med hjulkapsler

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Grenaa: Et vennepar, en 16-årig dreng og en jævnaldrende pige, var natten til onsdag cirka klokken 01.45 udsat for et ubehageligt overfald.

De bevægede sig til fods fra Cirkle K i Østerbrogade i retning mod Netto-butikken, da de blev opmærksomme på en gruppe drenge, som var på vej i modsat retning. Pludselig kastede en ene af drengen en hjulkapsel mod de to og råbte samtidig: "Kan I gribe?". Den 16-årige dreng reagerede med et spørgsmål om, hvad han egentlig havde gang i, hvilket fik den hjulkapsel-kastende person til at bevæge sig over mod venneparret, mens resten af den gruppe, han var en del af, fortsatte.

Ifølge den 16-årige råbte de to lidt af hinanden, hvorefter den 16-årige begyndte at gå fra stedet. Han nåede dog ikke langt, før personen tog fat i ham bagfra ved at lægge en arm om hans hals og lægge ham ned. Herefter slog han ham flere gange i ryggen og i ansigtet. Veninden til den 16-årige forsøgte at skille parterne ad, men hun endte også selv på jorden. Den 16-årige dreng fik sig dog revet fri og løb fra stedet. Venneparret beskriver gerningsmanden som: Dansk af udseende, 22-25 år gammel, 185-190 cm høj, Lys i huden og med brunt, kort hår. Han talte dansk, havde et bredt smil, mørkebrune skægstubbe, lige tænder og en fremhævet kæbe. Han var iført en rød/orange trøje og en kasket i samme farve.

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, der kan have set episoden ved Cirkle K. Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Børn og unge hårdt ramt: Omkring 30 smittede og 300 børn er sendt hjem fra århusianske skoler og dagtilbud

Aarhus

Festugeboss er tavs om aflysning

Debat

Debat: Arbejdsløs journalist

Aarhus

Erhvervslivets stemme vil tilbage i byrådet: Steen Stavnsbo skal genrejse de Konservative i Aarhus

Aarhus For abonnenter

Stikprøve i Føtex, Kvickly og Menu: Så mange kunder spritter ikke hænder

AGF

David Nielsen: Kommer der flere nye spillere ind, er det da en super bonus

Annonce