Annonce
Aarhus

Politiet søger vidner til vejvrede i Viby: Chikane i trafikken endte med vold

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

VIBY: De danske bilister er blevet mere aggressive i trafikken. Ikke så sjældent ender det i såkaldt vejvrede.

Tirsdag eftermiddag ved 17-tiden gik det så ud over en 24-årig kvinde, der sammen med en veninde kørte på Skanderborgvej i retning mod Viby Torv. Kvinden har forklaret til politiet, at de undervejs flere gange blev chikaneret af en anden bil, der kørte ind foran dem, så den 24-årige kvinde var nødt til at lave flere hårde opbremsninger.

Da de holdt i krydset ved Viby Ringvej/Ormslevvej holdt den anden bil igen foran dem. Her tog den 24-årige kvinde sin mobiltelefon frem for at tage et billede af den.

Samtidig steg den kvindelige fører af bilen foran ud og gik hen til den 24-åriges bil, åbnede fordøren og begyndte at sparke kvinden på benene og slog hende i ansigtet med en knytnæve og kradsede hende i hovedet. Derefter blokerede hun døren med benet, så den 24-årige kvinde ikke kunne lukke den og hun begyndte at slå på sideruden med en metalgenstand. Hun råbte: "Er I ikke klar over, hvem jeg er", hvorefter hun gik tilbage til sin bil og kørte fra stedet.

Den 24-årige kvinde har oplyst til politiet, at hun aldrig har set kvinden før. Hun beskriver hende som:


  • 20-25 år.
  • 165-170 cm
  • Mulat af udseende.
  • Blond, farvet hår med mørke hårrødder.
  • Talte med arabisk accent.
  • Var iført en sort jakke med brun pelskrave og muligvis "bamsesko".

Østjyllands Politi vil gerne høre fra eventuelle vidner, der kan have overværet episoden ved Ormslevvej/Viby Ringvej. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Lad os nu udskifte den rædsel af en nationalsang!

Danmarks Radio markerede traditionen tro nytåret med rådhusklokker, fyrværkeri og DR Pige Koret. Men helt bemærkelsesværdigt præsenterede den nedsparede statsradiofoni en splinterny optagelse sammen med stjernemusikerne i Den Danske Strygekvartet. Og skulle man ikke have opdaget det på grund af almindelig træthed, buldrende brag, løsslupne champagnepropper, forvrøvlede onkler, berusede teenagere, gøende hunde eller festende naboer, kan du få lidt hjælp her! Der var nemlig et tydeligt budskab i repertoiret på de fire fremførte sange: Lad os nu få en nationalsang, som hæver sig over den bedagede, udtjente, lettere patetiske og banale Oehlenschläger-hymne, som vi og tidligere generationer er blevet plaget med siden 1819. Vel var det trange tider efter den ydmygende statsbankerot i 1813 og Norges farvel til unionen året. Lige så deprimerende var Frederik VI´s håbløse klamren sig til taberen Napoleon, selv om kongens rådgivere mindeligt bad ham skifte side i tide. Adam Oehlenschläger og jeg er faktisk begge to studenter fra Efterslægtsselskabets Skole, men vi bliver nok ikke enige om de lyriske kvaliteter i hans selvudnævnte ”Fædrelands Sang”. Det er jo så ravende banalt, at selv Richard Ragnvald fremstår som kunst. Og så er det galt! Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand.| Det bugter sig i bakke, dal, det hedder gamle Danmark og det er Frejas sal. Og for at understrege håbløsheden og de anstrengte rim napper vi altid sidste halvdel af og den 12.!! afsluttende strofe, når vi skal spille landskampe eller være højtidelige. Vort gamle Danmark skal bestå, så længe bøgen speiler sin top i bølgen blå.

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];