Annonce
112

Politiet søger vidner til vold på p-plads: Skænderi efter parkeringer endte med knytnæveslag

En episode på parkeringspladsen foran Rema 1000 i Brabrand endte med, at en mand slog en 52-årig i ansigtet med knytnæve. Foto: Google Maps

BRABRAND: Østjyllands Politi fik tirsdag aften en henvendelse fra en 52-årig mand der fortalte, at han klokken 18.15 var blevet slået i hovedet af en ukendt mand på parkeringspladsen ved Rema 1000 på Stenbækvej i Brabrand.

Den 52-årige mand forklarede politiet, at han kom kørende ind på parkeringspladsen for at finde et sted at parkere sin bil. Han så en anden bil, der var ved at bakke ind i en parkeringsbås og holdt tilbage og afventede, at han selv kunne parkere i en ledig bås.

Da han havde parkeret sin bil, steg han ud og gik hen mod butikken. Her mødte han manden, der havde siddet i bilen, som den 52-årige havde holdt tilbage for. Han vare også steget ud og gik nu hen mod den 52-årige og begyndte at råbe af ham.

Ifølge den 52-årige var manden vred over hans ageren på parkeringspladsen, og det endte med at de to mænd pustede sig op overfor hinanden. På et tidspunkt stod de helt tæt på hinanden, da den anden mand pludselig slog den 52-årige i hovedet med en knytnæve.

Manden beskrives som:

  • Ca. 55 år gammel
  • Dansk udseende
  • Talte dansk
  • Overvægtig
  • Havde mørkt hår og skægstubbe
  • Var rødmosset i ansigtet og bar briller
  • Var iført blå hættejakke og joggingbukser

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner til episoden. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

'Juldamperen' Svanen sejler igen efter ulykke: - De nødvendige sikkerhedstiltag er afsluttet

Leder For abonnenter

Forudsigelig blæst om vindmøller

Aarhus Kommune har et ædelt mål: At blive CO2-neutral i 2030. Det får vidtrækkende konsekvenser. Vi kommer både til at spare, hvor vi kan på alt, som udleder CO2. Vi kommer til at dyrke meget mere særligt CO2-opslugende natur. Og så kommer vi selvfølgelig til at bidrage, hvor vi kan til at fremme vedvarende energi - vindmøller, for eksempel. At vi både skal og bør byde ind på en omstilling til vedvarende energi, det er vi næppe uenige om, vel? Men når det kommer til, hvor for eksempel vindmøllerne kan stå i vores kommune, så har vi balladen. Lige nu er tre placeringer i offentlig høring, og ikke overraskende er der blæst om alle tre. For det første ser kommunen for sig, at der godt kan stå nogle kæmpevindmøller på Aarhus Havn. Det har udløst protester fra beboere på Aarhus Ø, hvilket bestemt ikke kan overraske. Som vi tidligere har skrevet i en leder i denne avis: Hvis man leder efter ballade, så kan man være sikker på at få det ved at rejse vindmøller midt i den udsigt, som beboerne i de nye prestigebydele nær havnen i Aarhus har betalt kassen for. Og egentlig er det jo heller ikke fair at spolere deres havudsigter med snurrende og blinkende møllevinger, som de ikke lige havde set komme, da de købte deres lejligheder, vel? Dernæst har kommunen behændigt foreslået andre vindmøller så tæt op ad kommunegrænsen mod Favrskov og Syddjurs, at det ikke generer ret mange af Aarhus Kommunes egne borgere. I Syddjurs har de dog set, hvad der er i gære ved Vosnæs - og fra Syddjurs' borgmester Ole Bollesen (S) er der kommet en officiel protest: Det vil ødelægge landskabsoplevelsen med mere ved Kalø Vig, skriver han. Hvilket flugter fuldstændigt med, hvad borgere i nærområdet også påpeger. Og de har jo ret. Heller ikke her vil møllerne pynte. Tilbage er placeringen tæt på trafikknudepunktet, hvor Djurslandsmotorvejen møder E45. Den synes umiddelbart mest oplagt af de tre, for her er i forvejen en vis støj fra trafikken og i øvrigt planer om at plante masser af vild, CO2-opslugende natur til glæde for både klima, grundvand og friluftsvenner, uanset om de går op i flora, fauna eller bruger naturen til motion eller hundeluftning. Men også her er der ballade om planerne, som går ud over særligt beskyttet natur. Så her foreslår Danmarks Naturfredningsforening, at Aarhus Kommune laver aftale om, at møllerne kan rykkes lidt ind i Favrskov, hvilket vores gode naboer her næppe vil være med til. For det vil begrænse mulighederne for at byudvikle ved Søften. Så hvad nu? Vi har skrevet det før: Drop planerne om møller nær Aarhus og send dem til havs, hvor de generer mindst.

Annonce