Annonce
Aarhus

Politifolk med maskinpistoler var på plads ved havnen i Aarhus

Foto: Nex

Østjyllands Politi bekræfter, at man fredag eftermiddag var mødt op på havnen i Aarhus i forbindelse med den store politiaktion, der har fundet sted i hele landet.

Annonce

AARHUS: Flere politifolk med maskinpistoler var fredag eftermiddag mødt op på havnen i Aarhus.

Vagtchefen hos Østjyllands Politi bekræftede tidligere overfor Stiften.dk, at opbuddet på havnen ved Molslinjens færgeleje har relation til den store aktion, som tidligere betød, at både Storebæltsbroen og Øresundsbroen lukkede ned for trafik.

Politiet var stadig til stede kort før klokken 17.00, men politiet kan ikke komme nærmere ind på, hvor længe man har stået der eller hvorfor.

Ifølge P4 Østjylland fandt man ikke noget mistænkeligt på den første færge.

Samme medie fortæller, at man også tjekkede samtlige biler, busser og gående passagerer på de efterfølgende færger.

Annonce

Kamp aflyst

Ifølge TV2 Østjylland har politiet også været til stede ved havnen i Hou med flere betjente.

Den store aktion har også haft betydning for den østjyske sport fredag, da basketholdet Randers Cimbria har været nødt til at aflyse deres kamp i Værløse på grund af kødannelserne, som politiaktionen giver.

"Det er desværre blevet nødvendigt, at udskyde kampen grundet lukningen af Storebæltsbroen, og den kødannelse som det har skabt," skriver klubben på Facebook.

Annonce

Sort Volvo jagtes

Den omfattende politiaktion fredag eftermiddag blev sat i værk i jagten på en sort svensk indregistreret Volvo V90 med registreringsnummer ZBP 546.

I køretøjet befinder sig formentlig tre personer, som sættes i forbindelse med alvorlig kriminalitet, lyder det.

Ifølge avisen Aftonbladet er ordren fra det danske politi, at »bilen skal stoppes for enhver pris, og at sagen har meget høj prioritet.«

På en pressebriefing klokken 19.00 kunne politiet fortælle, at man formentlig har fundet den efterlyste Volvo. Men man ville ikke komme ind på, om man har foretaget nogle anholdelser.

Samtidigt understregede chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov, at den almindelige dansker ikke har grund til at bekymre sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyt notat: Flere er blevet smittet ved eid-fester og en begravelse

Aarhus

Tre ud af fire århusianske studerende må blive hjemme i år: Det er pisse surt, fortæller de

Annonce