Annonce
Østjylland

Politimand dræbt i alvorlig færdselsulykke på E45

Betjenten kørte i denne civile politibil, da ulykken skete. Foto: Øxenholt foto/112 news/Ritzau Scanpix

Ulykken skete under tjenstlig kørsel.

Annonce

ØSTJYLLAND: En 35-årig mandlig politiassistent fra Østjyllands Politi er fredag afgået ved døden ved en soloulykke i forbindelse med tjenstlig kørsel på E45 ved afkørsel 39, Randers N, hvor han kørte i en civil politibil.

- Det er med stor sorg, at jeg har modtaget beskeden om, at en kollega har mistet livet i tjenesten. Det rammer os alle dybt i dansk politi. Lige så meningsfyldt jobbet som politimand er i det daglige, lige så meningsløst er det, når vi alt for tidligt må sige farvel til en god kollega. Mine tanker og min dybeste medfølelse går til familie og pårørende i denne svære tid, siger rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg.

Da ulykken skete under tjenstlig kørsel, undersøges den af Den Uafhængige Politiklagemyndighed. Politiet kan derfor ikke oplyse yderligere om de nærmere omstændigheder.

De pårørende er underrettet.

Foto: Øxenholt foto/112 news/Ritzau Scanpix

Fredag aften viste også justitsminister Søren Pape Poulsen sin medfølelse til den dræbte betjent og hans pårørende. I en pressemeddelelse skriver han:

»Det er med stor sorg, at jeg i dag har modtaget den tragiske besked om, at en politibetjent er afgået ved døden. Mine tanker og dybeste medfølelse går til hans pårørende,« siger han i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Debat

Zoo som p-plads

Aarhus

Liveblog: Sådan fordeler smittetilfældene sig i Aarhus 

Aarhus For abonnenter

Kampen mod corona er et kapløb med tiden:  - Vi har ikke sovet i timen i arbejdet med at teste

Annonce