Annonce
Østjylland

Politisk kamp i cyberspace: Socialister invaderer Venstre-hjemmeside med propaganda

Tidligere borgmester Claus Omann Jensen er formand for udviklingsudvalget på Venstres hjemmeside I baggrunden Christian Boldsen, som forleden forlod partiet for at blive konservativ. Foto: Annelene Petersen
Hjemmesiden venstreiranders.dk fokuserer på synspunkter fra venstre side af det politiske spektrum "krydret med oplysende og underholdende artikler om sport og gaming". Venstres lokale hjemmeside, venstreranders.dk, er sat på pause, mens en ny er undervejs.

Randers: Hvis man som god liberal vil opdateres om seneste nyt fra Venstre i Randers på nettet, kan man nemt blive slemt skuffet.

Går man ind på venstreiranders.dk, bliver man introduceret til det, nogle borgerlige nok vil genkende som socialistisk propaganda.

Her bliver nemlig budt på "en lang række spændende artikler, som fokuserer på synspunkter fra venstre side af det politiske spektrum krydret med oplysende og underholdende artikler om sport, gaming og andre ting, som fylder i moderne menneskers hverdag og fritid".

Annonce
Hjemmesiden venstreiranders.dk tilbyder nyt om spil, sport og socialisme.

På hjemmesiden får man blandt andet serveret synspunkter om finansverdenens svigt og et indlæg om, at uligheden vokser, hvilket betyder, at der stadig er basis for at diskutere "kapitalisme og socialisme".

Ny side i denne uge

Knud Pedersen, som er formand for Venstres Kommuneforening, har bemærket, at man som Venstre-mand risikerer at havne i forkert selskab, når man klikker ind på venstreiranders.dk.

- Det har jeg oplevet et par gange, men det kommer an på, hvordan man lige får den slået op, men vi er ved at åbne en ny hjemmeside, så vi har fat i det, siger Knud Pedersen, der ikke kan give en forklaring på, hvad der er sket.

Han henviser til Ulla Jensen og Mads Kirk, som står for den nye hjemmeside.

Avisen har forgæves forsøgt at få fat Ulla Jensen på mobiltelefonen. Hun har ikke ringet tilbage, men har til gengæld sendt en sms, hvor hun bekræfter, at Venstre går live med en ny side i denne uge, dog uden at svare på, om en "fjendtlig overtagelse" af venstreiranders.dk har fundet sted.

Annonce

Omann stadig formand

Går man ind på hjemmesiden venstreranders.dk, får man beskeden om, at siden ikke opdateres i øjeblikket, og at den er sat på pause.

Nyeste indlæg er fra medlem af Folketinget Michael Aastrup Jensen og gruppeformand i byrådet Christian Brøns, der giver udtryk for, at de er godt tilfredse med, at regionerne bliver foreslået nedlagt, hvilket lugter mere af valgkampen i forbindelse med folketingsvalget 2019 end den kommende kommunale valgkamp.

Hjemmesiden venstreranders.dk er i øjeblikket sat på pause, men nyt er på vej.

I øvrigt er partiets tidligere borgmester Claus Omann Jensen nok ude af øje, men ikke ude af sind. På hjemmesiden er han stadig formand for udviklingsudvalget, selv om han forlod randrusiansk politik og byrådet i august 2019 for at blive ny direktør for Færchfonden.

Randers Amtsavis har skrevet til venstreiranders.dk for at få den socialistiske version af sagen, men har endnu ikke modtaget svar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Bagud med 18 point fem minutter før tid: Utroligt comeback giver Bakken Bears matchbold

Aarhus

Nyt testcenter åbner i midtbyen

Aarhus For abonnenter

Børnetøj på 63 reoler: Lille Nor bugner af genbrugsguld

Annonce