Annoncørbetalt indhold

Polterabend hos Odense Citybowling

Skal du holde polterabend? Så har City Bowling i Odense nogle rigtig skarpe tilbud til dig.

Vi holder polterabend hele året igennem, og vi er vært for alle typer af polterabender – lige fra den hyggelige aften med den kommende hustrus veninder til større polterabender, hvor gommens venner har klædt ham ud til den helt store guldmedalje.

Vi anbefaler, at I kommer om aftenen til vores Party Bowling, hvor festen er i gang, og I kan deltage i aftenens konkurrencer.

Populære polterabendpakker:

Fest-pakken – Max 6 personer

500 kr.

  • 1 bane
  • 2 timers bowling inkl. Skoleje
  • 3 liter fadøl
  • 20 shots

All-in pakken – Max 6 personer

800 kr.

  • 1 bane
  • 2 timers bowling inkl. Skoleje
  • Fri øl & vin under hele bowlingen
  • 20 shots

Konkurrencer hele aftenen igennem

Under vores Party Bowling er der et væld af konkurrencer, hvor I kan vinde flere shots og udfordre nabobanen i alt fra de bedste kampråb til flest armbøjninger.

I gennemsnit vinder 90% af City Bowlings selskaber en runde gratis shots til deres bane. Og hvis du ikke lige er verdensmester til at lave strikes, så har vi også konkurrencer i beerpong og air hockey.

5 minutters gang til Odense gågade

I skal selvfølgelig videre i byen på jeres polterabend. City Bowling ligger heldigvis super centralt lige over for TV2 i Odense, og gågaden er ikke mange minutter væk. Så I slipper for at skulle koordinere og vente på taxaer. I stedet kan i begive jer ud i Odenses natteliv på gåben, og I rammer første bar inden for 5 minutters tid.

Vil i også spise med?

Hvis i vil gøre det rigtig nemt og lækkert for jer selv, så kan I også booke bord i vores restaurant.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.