Annonce
Aarhus

Populær café lukker - og så alligevel ikke

28. december vil ejer af Café Gaya Juan Martin de Elizade smile for sidste gang i den fysiske butik i Vestergade, da den har sidste åbningsdag denne dato. Foto: Kim Haugaard/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Café Gaya i Vestergade har sidste åbningsdag 28. december i år. Indehaveren kan oplyse, at det stadig vil være muligt at få fat i den økologiske og veganske mad på anden vis end et besøg i den fysiske butik.
Annonce

AARHUS: Der er dårligt nyt for alle veganere og andre århusianere, som sætter pris på vegansk mad. Efter ni år i Vestergade lukker Café Gaya nemlig den fysiske butik 28. december. Det fremgår af caféens hjemmeside og facebookside, hvor indehaver Juan Martin de Elizalde skriver følgende.

- Nogle gange må man træffe et valg, selvom det er svært. Derfor er det med stor sorg, at jeg må meddele, at Café Gaya lukker efter ni gode år i Aarhus. At afslutte et kapitel vender tankerne mod det, der har været. Det er med både glæde og vemod, at jeg kigger tilbage. Der har været så mange fine stunder af nærvær, glæde og fællesskab i forbindelse med min tid på Café Gaya. TAK til alle trofaste og glade gæster gennem årene, og ikke mindst TAK til verdens bedste personale – I har alle, både gæster og personale, været med til at gøre rejsen meget meningsfuld. Sammen med jer har det været en fantastisk rejse at være med til at udvikle og drive en 100 procent økologisk vegetarisk/vegansk café i Aarhus.

Annonce

Lukker ikke helt ned

Der er dog ikke tale om en fuldstændig lukning af Café Gaya. Juan Martin de Elizalde vil nemlig stadig tilbyde den økologiske veganermad som mad-ud-af-huset. Hvad fremtiden ellers vil bringe for den snart foreværende Vestergade-café er uvist, men for alle med appetit for vegansk mad, vil det være en god idé at følge med på Café Gayas hjemmeside.

- Når Café Gayas fysiske døre lukker for sidste gang 28. december 2019, vil jeg fortsætte med at tilbyde mad-ud-af-huset – en del, som har udviklet sig større og større de senere år. I kan læse mere herom på Café Gayas hjemmeside i nærmeste fremtid. Hvad fremtiden ellers vil bringe er endnu uvist, men jeg glæder mig til at finde ud af det, skriver Juan Martin de Elizalde.

Annonce
Aarhus

Kør forsigtigt: Det kan være glat

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Drastisk fald i antal nye corona-smittede: Aarhus er under magisk grænse

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce