Annonce
Aarhus

Populær italiener overtager konkursramte Slinger Bistro

Slinger Bistro i Skolegade bliver italiensk café og restaurant. Arkivfoto: Kim Haugaard

Der bliver intim stemning og italienske specialiteter, når midtbyens Café Nero rykker ind i Slinger Bistros tomme lokaler i Skolegade.

AARHUS: Det var et ærgerligt og berørt restauratørpar, der tidligere på året måtte opgive at drive Slinger Bistro i Skolegade i hjertet af Aarhus.

Ægteparret Jess Juul og Ann Karina Hansen overtog i 2014 lokalerne, hvor A Hereford Beefstouw hidtil havde holdt til. Men en gågade der aldrig blev til noget, byggerod på Bispetorvet og manglende gæster fik parret til at begære deres restaurant konkurs i januar.

Nu skal lokalerne, der ligger ved siden af Aarhus Domkirke og overfor Aarhus Teater have ny restauratør.

Det er Sam Dolatshahi, der er den ene ejer af Café Nero på Banegårdspladsen, der trækker den velbesøgte café med til Skolegade, hvor en ny italiensk café og restaurant skal slå dørene op omkring juni.

- Vi har haft rigtigt travlt de seneste tre år hos Café Nero, og vi har manglet plads. Vi har kigget efter nye og større lokaler i nogle måneder og fandt så dem i Skolegade, siger Sam Dolatshahi.

- De er meget attraktive, tæt på Aarhus Teater og Domkirken. Tæt på turister og gæster, der vil opleve noget, og som vil nyde god mad og drikke. Samtidigt er der gode parkeringsmuligheder ved Hotel Royal, ved Dokk1 og under Navitas, siger den kommende ejer.

Nero - Café & Restaurant bliver navnet, som skal fortælle, at det er en italiensk café om dagen, men en restaurant om aftenen.

Annonce

Intimt med masser af plads

Målet med den nye restaurant er, at alt fra betjening til indretning og mad skal give gæsterne en unik oplevelse. Maden bliver den samme autentiske italienske, som hos Café Nero på Banegårdspladsen med et par overraskelser, fortæller Sam Dolatshahi.

Det hele bliver serveret i omgivelser med rå vægge og med stor vinbar og 48-50 siddepladser indenfor og 20-25 ude.

- Vi skal have gennemrenoveret det hele indvendigt, så det bliver en intim oplevelser på trods af de store omgivelser. Vi venter nu på godkendelse fra kommunen til også at gøre noget ved faceden. Hvis de godkendelser kommer snart, håber vi at kunne åbne til juni, siger Sam Dolatshahi.

Åbningstiderne bliver de samme som på Banegårdspladsen. 10.00-23.00 alle dage, men 10.00-00:00 fredag og lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce