Annonce
Østjylland

Populær serie får sæson 2 - denne gang med endnu mere af Horsens

Morten Urup (tv.) glæder sig til at komme i gang med optagelserne på sæson 2 af "GG Horsens", som er produceret af det aarhusianske filmselskab Wasabi Film. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Det er nu bekræftet, at ""GG Horsens" får en sæson 2, og ifølge forfatter og instruktør Morten Urup kan vi godt forvente, at den bliver sjovere og bedre - og med mere Horsens. Optagelserne begynder 17.august.
Annonce

Horsens: Det aarhusianske filmselskab Wasabi Film kommer en sæson 2 af "GG Horsens". Det bekræfter instruktør og forfatter Morten Urup på serien, som ikke kan vente med at komme i gang med optagelserne.

Morten Urup glæder sig til at præsentere, hvad han og kollegerne har gået og arbejdet på de seneste måneder. Ifølge ham bliver det sjovere og bedre end før set. Serien har noget nyt på hjerte, slår han fast.

- Den kommer til at handle om en søskenderivalisering og et familiedrama, som vi synes, vi har en unik vinkel på. Det er grundpælen i den nye sæson. Her kommer succes til at være et nøgleord: Hvor langt er man villig til at gå for det, og om glemmer man sig selv i det, siger Morten Urup og fortsætter:


Den kommer til at handle om en søskenderivalisering og et familiedrama, som vi synes, vi har en unik vinkel på.

Morten Urup


- Da vi lavede sæson 1, lærte vi, hvad vi kan og ikke kan med karaktererne og universet, og det bliver utroligt spændende at udvikle videre på, siger Morten Urup.

Samtidig fortæller Morten Urup, at Horsens kommer til at være endnu mere med i sæson 2, hvor man kommer til at vise byen. Igen i denne sæson har man fået lov til at filme ved Fængslet, denne gang i nye lokaler.

Annonce

Kæmpe succes

"GG Horsens" sæson 1, som kom i otte afsnit på Youtube, har fået 2,3 millioner mennesker views. Det var dermed den næstmest sete serie sidste år kun overgået af DR3-serien "Doggystyle".

Optagelserne af "GG Horsens" førte sidste år Wasabi Film og holdet af skuespillere rundt i store dele af Horsens. Blandt andet med en elscooter-jagt i Søndergade, hvor instruktør Morten Urup (i midten) her ses i selskab med skuespiller Thomas Ernst (forrest) og komiker og youtuber Casper Harding. Til august vender Wasabi Film tilbage til byen. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Og den har fået rigtig mange positive kommentarer med på vejen. Mange efterspørger en sæson 2 i kommentarfeltet på sidste afsnit af sæson 1, og især dét gør, at der kommer en sæson 2.

- Det er simpelthen så givende, at der er så mange rosende ord om serien, og den direkte feedback, som vi får gennem, at serien bliver vist på Youtube, er vi helt vildt begejstrede for at opleve. Det hjælper os meget i processen med sæson 2, siger Morten Urup.

Men han kan også mærke, hvordan det store engagement i serien giver et pres om at præstere bedre end sidst.

- Når så mange er glade for serien, vil vi arbejde meget hårdt på, at den bliver endnu bedre, siger Morten Urup.

Annonce

Ny hovedrolle

Sæson 1 var en fortælling om gamer-pigen Sandra og hendes e-sport-hold, men sæson 2 kommer med ny hovedrolle. Ind kommer Miri Ann Beuchel. Hun har blandt andet haft en rolle i "Doggystyle". Julie Zangenberg er ikke med i sæson 2.

Ellers er der næsten ingen udskiftning i rollerne. Jakob Femerling, Mahamad Habane, Amin Jensen og Sofie Lassen Kahlke kommer også ind i serien.

Sæson 2 bliver uden hovedrolleindehaveren i første sæson, Julie Zangenberg. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Andre på rollelisten tæller blandt andet outube-stjernerne Albert Dyrlund og Morten Münster, men også mere rutinerede ræve er med: Niels Olsen og Andreas Bo er et par eksempler

- Det er et stort privilegium at få muligheden for igen at arbejde sammen med så mange dygtige skuespillere, siger Morten Urup.

Sæson 2 kommer til at have et lidt større budget end første sæson, som kostede omkring seks millioner kroner, hvoraf Horsens Kommune gav 800.000 kroner.

Igen kommer Horsens Kommune til at give penge til projektet sammen med TV Syd, TV 2 Østjylland og Cocio, som er de store samarbjdspartnere og sponsorer.

Sæson 2 forventes klar til slutningen af 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Efter en måned med krav om mundbind: Så mange kunder er blevet afvist af Midttrafik

Aarhus For abonnenter

Topledelsen på ældreområdet får benhård kritik: Men rådmand føler sig ikke ramt

Annonce