Annonce
Aarhus

Populært pizzasted med markante udvidelsesplaner: Åbner fire nye butikker i Aarhus denne sommer

Familien Zirafe åbner mindst fire nye pizzahytter i Aarhus. Her ses den i Mejlgade, der åbner 15. juni. Foto: Axel Schütt
Allerede fra 1. juni åbner den første nye pizzahytte på Frederiks Allé. På sigt vil Pizza Hytten gerne udvide til hele Danmark.

AARHUS: Sidste år åbnede Pizza Hytten deres første butik i Guldsmedgade. Konceptet er simpelt med en god brændefyrovn og over 35 års erfaring i familien Zirafi med at lave pizza i Italien.

Århusianerne har taget godt imod de italienske pizzalavere, så godt, at Pizza Hytten nu udvider med mindst fire nye restauranter i Aarhus alene.

1. juni åbner deres anden butik på Frederiks Allé, mens den tredje åbner 15. juni på Mejlgade. Derudover kommer der også nye pizzahytter i Trøjborg Centret, på Sønder Allé, og måske på Jægergaardsgade.

Alle disse restauranter bliver åbnet med et mål.

- Vi vil være de bedste i Danmark. Vi tror virkelig på, at vi vil få success med vores nye butikker, da vi vil holde den helt samme høje standard, som den de forventer at få fra vores butik på Guldsmedgade. Vi har stort fokus på, at man kan regne med at pizzaen er lige god i alle vores butikker, siger leder af Pizza Hytten på Guldsmedgade, Luciano Zirafi, der erklærer det et mål at gøre Pizza Hytten til en stor franchise i hele Danmark.

35 års erfaring

Familiens overhoved, Angelo Zirafi, har lavet pizza i over 35 år, før han kom til Danmark. Det er også hans opskrifter, der lægger bunden for pizzaerne.

- Vores opskift for pizzadejen er den vigtigste del af at lave en god pizza. Min far har over 35 års erfaring med at lave pizza. Han har en helt unik opskrift, som han har perfektioneret over mange år. Vores dej hviler og hæver i 72 timer. Det er der ikke mange andre, der gør i Danmark. Det gør en stor forskel for smagen og konsistensen af dejen. Det gør også pizzaen nemmere at fordøje, så man kan sagtens spise et par pizzaer uden at få ondt i maven, siger Luciano Zirafi.

For familien Zirafi har turen til Danmark været noget nær et eventyr. I Italien havde de nogle pizzariaer, som de valgte at sælge på grund af uenigheder med deres partnere dernede.

Så de flyttede til Danmark, hvor der er bedre forretningsmuligheder, og hvor de selv kunne bestemme over deres koncept. Det har dog ikke været uden udfordringer at åbne restaurant i Aarhus.

- Der er lidt forskelle mellem Italien og Danmark. Der er andre åbningstider og folk kan lide andre typer pizzaer i Danmark end i Italien. Så vi skulle lige finde frem til de rigtige pizzaer til de danske kunder. Vi havde aldrig rigtig lavet pizza med kartofler på før, men vi fandt nogle gode løsninger, der passer til kunderne, siger Luciano Zirafi.

Annonce

Succes har ført til den store udvidelse

Den markante udvidelse af restauranter sker på baggrund af succesen med den første restaurant ifølge Luciano Zirafi.

- Vi forventede ikke at udvide så hurtigt. Vi ville bare gerne vise vores måde at lave pizza frem - på den italienske måde. Folk har taget godt imod det, nok fordi vi bruger gode italienske og økologiske råvarer. Vi har haft en masse succes det her første år. Så derfor udvider vi, så vi kan komme ud til flere, der gerne vil have god pizza.

- Vi har ikke nogle investorer. Vi gør alt selv. Vi har en partner, som vi startede firmaet med, og sådan bliver vi ved. Vi bruger profitten fra vores første butik, og penge vi har sparet op til at udvide med flere restauranter, siger Luciano Zirafi.

For at sikre kvaliteten ikke går ned, når Pizza Hytten udvider med alle de nye restauranter, hiver de venner og familie op fra Italien til at arbejde i de nye butikker.

- Vi fokuserer på at have italienere i vores butikker, da de forstår, hvad vi vil med vores pizza. Vi vil gerne holde samme standard i de nye butikker. I Aarhus bliver det hovedsageligt med vores familie og vores venner, fortæller Luciano Zirafi.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Ambulancer i Aarhus er under pres: Der mangler jævnligt så meget mandskab, at det forlænger ventetiden på hjælp

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Moesgaard Museum beskyldes for at skæmme naturperle: - Det er jo ren Klondike med udsigtstårn og campingvogn

AGF For abonnenter

Stiften har været AGF-karaktererne igennem: Her er årets spiller, forårets profil og sæsonens bedste kamp i den rædderlige sæson

Alarm 112

To personer løb over for rødt for at nå bus: Begge blev kørt ned og sendt på skadestuen

Aarhus

Champagne kan nydes i enhver anledning: Interessen for mousserende vine er på vej frem

Vindmøller er fyldt med stål og beton: Så grønne er de rent faktisk

Erhverv

Kommunen køber kæmpe ejendom i Viby for 34 mio. og har van(d)vittige planer for bygningerne

Sport For abonnenter

Se nedrykningsbraget fra 2. division: Middelfart kæmpede mod Brabrand

Aarhus For abonnenter

Her er ugens nyheder om navne i erhvervslivets top

Kultur

Se video: Northsides nye vartegn har tabt pusten

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Byudvikling

Nu kan der bygges tæt i Sonnesgade - men byrådet løfter en pegefinger

Kultur For abonnenter

Jacob og Helle tænker tøj som 'gourmetshopping': Det skal være ærligt og personligt

Sport

Leverede comeback efter pausen: Langskud og scoring på direkte hjørne gav Brabrand første sejr i 11 kampe

Annonce