Annonce
Erhverv

PostNord får musiktjeneste til at fjerne kunstners sang

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Den svenske hiphopmusiker 1.Cuz har på coveret af et nyt nummer misbrugt PostNords logo, mener postfirmaet.

PostNord har fået Spotify til at fjerne en svensk kunstners sang fra musiktjenesten efter en klage.

Det skriver den svenske avis Expressen, som citerer programmet "Musikguiden i P3".

Den svenske hiphopkunstner 1.Cuz har udgivet en ny sang, der hedder "PostNord", og på sangens cover ser man sangeren sidde i en blå PostNord-varevogn.

Men det er misbrug af PostNords logo, mener postfirmaet.

- Det er et spørgsmål om varemærke, og vi har ingen synspunkter, hvad angår hans kunstneriske produkt, siger Maria Ibsén, der er presseansvarlig ved PostNord, til mediet.

1.Cuz har udgivet flere numre på musiktjeneste, hvor den mest lyttede er "Försent", der er blevet afspillet over 14 millioner gange. Ifølge Expressen er den maskerede kunstner en af Sveriges største nye hiphopartister.

Musikeren giver dog ikke meget for PostNords forklaring.

- Det virker, som om de bare vil ødelægge pengestrømmen. Hvis de virkelig gik op i det, ville de også have den fjernet fra YouTube. Men måske ved de, at YouTube ikke genererer lige så mange penge (som Spotify, red.), siger 1.Cuz til mediet.

/ritzau/

Annonce
Vis dette opslag på Instagram

UTE NU!???? LYRICS: - Jag kan se de ni ser Jag väntar inte på att bli skjuten Broshan vi är dom skjuter Har en orre nere suger Mm-Ah jag njuter Nu på sistone jag känner trycket Tänker för mycket Musiken gjort mig rik Men aldrig någonsin ens lycklig Distribuerar runt hela landet som postnord Har skickat kassar från Danmark nere i Oslo Min röst är Remedy Den botar upp din sjukdom En gangster aptit jag käkar bara på massa brott Tar ett varv runt OPP BLOCK Vem ska smaka mina Allt jag kommer åt jag tar För jag har aldrig någonsin fått Pickan mättas alla fyra fickor är mätta Svängar tätta Jag kan släppa Chocka och hamna etta Vadå kukmätning du är på din kukätning Har fetma i pengar men magen på ätstörning JAG KAN SE X2 DE NI INTE KAN SE HÄR I LIVET VARJE LÖSNING HAR PROBLEM VILL DET JAG VILL OM JAG VILL JAG SLÅR TILL I JAKT PÅ NÅN MILL GÅR BARA FRAMÅT FÖR FRAMÅT ÄR MÅSTE FÖR MIN FRAMTID Vilken son jag är tagit mamma till helvetet (fängelse hell on earth) Sån ikon jag är Borde vara på frimärken Men vi är tillbaka samma gata Fast med en ny bana Nya lakan andra typ av kunder Varför ens klaga Nu Jag matar Matar hela laget Så som jag matats Kvar i gatan livet har startat JAG KAN SE X2 DE NI INTE KAN SE HÄR I LIVET VARJE LÖSNING HAR PROBLEM VILL DET JAG VILL OM JAG VILL JAG SLÅR TILL I JAKT PÅ NÅN MILL GÅR BARA FRAMÅT FÖR FRAMÅT ÄR MÅSTE FÖR MIN FRAMTID

Et opslag delt af 1.CUZ?? (@1.cuz) den

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Se hele listen: Her er lå de bevaringsværdige bygninger, der er revet ned

Læserbrev

Læserbrev: Det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker

Til forretningsudvalgsmødet i Region Midtjylland 18. februar under punkt 4 omkring regeringens tilførsel af midler til sygeplejersker har vi stemt imod (Marianne Karlsmose fra Kristendemokraterne tog forbehold). Alle øvrige partier stemte for, at psykiatrien ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker til trods for regeringens intention. Baggrunden er, at Region Midtjylland med virkning fra 2021 og frem får i alt 128,9 mio. kr. til at ansætte 215 ekstra sygeplejersker. Det er en virkelig god nyhed for sundhedsvæsnet! Der mangler i den grad hænder, og 128,9 mio. kr. gør helt klart en forskel! I 2020 får vi det halve. Direktionen har indstillet, at alle pengene skal gå til somatikken og fordeles forholdsmæssigt mellem de somatiske hospitaler. Psykiatrien skal også have flere sygeplejersker, men pengene til det skal komme fra psykiatriens eget budget (herunder de penge, psykiatrien har modtaget særskilt på finansloven). Alternativet og Psykiatri-Listen mener, at psykatrien skal have en forholdsmæssig andel af pengene, så psykiatrien kan ansætte endnu flere sygeplejersker. Det drejer sig om 15,5 mio. kr. i varige midler, hvilket svarer til ca. 30 sygeplejerskestillinger. Dermed vil psykiatrien blive løftet med 70 sygeplejersker i stedet for 40. Det mener vi, der er behov for. Der er ingen tvivl om, at der både er behov for flere hænder i psykiatrien og i somatikken - og vi ville godt kunne acceptere en vis skævdeling af midlerne i 2020 og 2021. Men der er tale om varige midler, og det er altså vigtigt, at psykiatrien får sin fulde andel af pengene senest fra 2022, og det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene. Regionsrådet skal behandle sagen på onsdag, og vi vil naturligvis fortsætte med at arbejde for at samle flertal for, at psykiatrien også får del i pengene. I forbindelse med sagen er det vigtigt at huske: - At det er regeringens intention, at pengene til yderligere sygeplejersker både bruges til somatik og psykiatri. - At de somatiske hospitaler i budget 2020 fik et samlet løft på ca. 288 mio. kr., mens psykiatrien fik et løft på 10,6 mio. kr. - At psykiatrien i forbindelse med flytningen fra Risskov til Skejby afleverede en besparelse på otte procent. - At sygeplejerskerne skal ansættes løbende frem mod 4. kvartal 2021 - ikke på én gang.

Aarhus

Borgere frygter oversvømmede boliger: Nu udleverer kommunen sandsække til århusianerne

Østjylland

Politi advarer om risiko for akvaplaning efter uheld på østjysk motorvej: Det er meget farligt

Annonce