Annonce
Navne

Poul Martin Bonde er ny formand for Spot Festival

Smukfest-formand Poul Martin Bonde bliver nu også formand for bestyrelsen i Spot festival. Foto: Axel Schütt
Talsmand og formand for Smukfest bliver nu også formand for Spot Festival. Her afløser han den tidligere Smukfest-formand, Claus Visbye.
Annonce

Spot festivalen har valgt Poul Martin Bonde som ny formand for bestyrelsen.

Han overtager efter Claus Visbye, tidligere formand for Smukfest, nu direktør for Horsens & Friends, der har siddet på posten siden august 2018.

Poul Martin Bonde har bred erfaring indenfor den rytmiske musik og virker til daglig som formand og talsmand for Smukfest.

- Jeg har fulgt Spot siden starten og været på stort set alle udgaver gennem årene – og festivalens arbejde for både at bringe ny musik frem til et større publikum, og at præsentere dansk og nordisk musik for potentielle internationale aftagere, er for mig at se vigtigere end nogensinde. Spots gode resultater på begge områder er velkendte, og jeg ser frem til at være med til at styrke både festivalen og organisationen yderligere, så man er godt gearet til den evigt omskiftelige fremtid i musikbranchen, udtaler Bonde i en pressemeddelelse.

Spots bestyrelse består af: Formand Poul Martin Bonde, næstformand Anja Pil Christoffersen (advokat og musiker), Anna Lidell (formand for DJBFA og musiker), Søren Krogh Thompson (general manager hos Playground Music Denmark) og Marianne Troelsgaard Jensen (administrerende leder af Maltfabrikken).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Aarhus

Corona gør comeback i Østjylland: Hvor bekymrede skal vi være for det stigende smittetal?

AGF

Patrick Olsen: Vi arbejder som svin

Annonce