Annonce
Aarhus

Power i Tilst klar til at klippe rød snor: Forventer massiv kø

Sidst var det i Viby, og nu er det i Tilst, at elektronikkæden Power slår dørerne op. Det sker torsdag 3. august klokken 7. Her er tilbud, konkurrencer og grillpølser.

Annonce

TILST: På torsdag 3. august kl. 7 syv åbner det nye, knap 3.000 kvadratmeter store Powerhouse på Anelysten i Tilst, når Powers direktør, Jesper Boysen klipper snoren over til det, der bliver kædens tiende danske butik - og butik nummer to i Aarhus.

Første Power butik i Aarhus ligger i Viby og åbnede lørdag 4. februar. Dengang stillede folk sig i kø dagen før for at få del i åbningstilbuddene.

- Selv om vi på torsdag forventer mange gæster, så skal alle stadigvæk have en god købsoplevelse. Fra morgenstunden står vi 130 medarbejdere klar til at servicere og vejlede de mange besøgende. Og udenfor kan alle holde sig orienteret på en 46 kvadratmeter stor skærm om, hvilke tilbud, der eventuelt bliver udsolgt, ligesom vi løbende meddeler i en megafon om udsolgte varer. Alle skal have en god oplevelse, og ingen skal stå forgæves i kø, siger Jesper Boysen, administrerende direktør hos Power.

Annonce
Annonce
Aarhus

Militærpolitibetjent død i tjenesten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-træner klar til sølv-brag: Det er jo helt vildt, at vi står her og nu kun er to point efter FCK

Aarhus

Sommerjazzen er i fuld sving

Annonce