Annonce
Erhverv

Power på vej til Grenaa

Direktør for Power, Jesper Boysen: - Sidst i april skulle vi gerne kunne byde kunderne velkommen i vores nye Power-butik i Grenaa. Foto: Mads Krabbe Fotografi
Elektronik-kæden overtager den hidtidige Punkt1/Expert-butik i Rosengade.

Norddjurs: Grenaa vil om kort tid kunne byde velkommen til en Power-butik. Butikken bliver indrettet i den tidligere Punkt1/Expert-butik i Rosengade.

- I starten af april går vi i gang med at bygge lokalerne om til en Power-butik, og jeg forventer, at vi et par uger senere for alvor kan slå dørene op, siger Power-direktør Jesper Boysen.

"For alvor". For faktisk kan kunderne allerede handle hos Power i Grenaa.

- I disse coronatider foregår al handel jo via nettet, og Power er allerede i fuld gang med at udlevere bestilte varer fra butikslokalerne i Rosengade. Derfor ser det på vores hjemmeside også ud som om, at vi har en fysisk Power-butik.

De fem medarbejdere, der var ansat i Punkt1/Expert-butikken, kan blive i deres job.

- Og derudover skal vi have ansat yderligere syv nye medarbejdere. I en Power-butik har vi generelt mere travlt og mange flere varer på hylderne, og vi har brug for en stribe specialiserede mennesker. Vi vil helst ansætte lokalt, og vi er vant til selv at uddanne vores Power-medarbejdere, siger Jesper Boysen.

Med Grenaa-butikken kommer Power-kæden op på 20 butikker fordelt over hele landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Midtbyskole tvunget til at spærre af for gæster med øl og smøger i skoletiden

Annonce