Annoncørbetalt indhold

Prøv den populære Ravjagt i mørket

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Leder du efter aktive ferieoplevelser inden for Danmarks grænser? Her er det perfekte valg til dig. Gå på opdagelse i mørket med en ravlygte lang de danske kyster i håbet om at finde ægte rav. Ravjagt er en spændende og anderledes aktivitet hele familien vil elske! Her kan du læse dig til, hvilken ravlygte du bør tage med dig ud i ravjagtens mørke. 


Annonce

Der findes mange forskellige typer ravlygter, og hver variant egner sig godt til noget specielt. Det kan være svært at finde den rigtige ravlygte, hvis man er nybegynder, men har du en ide om hvad du fremover vil bruge din lygte til, gør det situationen lidt nemmere. Det er nemlig vigtigt, at din ravlygte matcher med den type ravjagt, du ønsker dig.


Ravlygtens styrke 

Når du skal vælge ravlygte, er det vigtigt at tænke på, om du på din ravjagt vil gå i vand – og i så fald: hvor dybt vandet er. Her skal du kigge på den såkaldte keglestyrke. Keglestyrke er styrken af ravlygtens lys. På en skala fra 1 til 10, hvoraf 10 er kraftigst, skal du alt efter vandets dybde vælge en ravlygte med en kegle styrke, der passer. Jo dybere vandet er, des højere skal keglestyrken være. Du bør derfor være opmærksom på hvor du ønsker at bruge din ravlygte, da det ikke er uden betydning i forhold til hvilken type du skal vælge.


Mange forskellige varianter 

Skal du på din første ravjagt, kan du sagtens nøjes med en mindre lygte af slagsen. Begynderlygten udsender kun en lille mængde lys, der hverken er særligt langt eller bredt. I de fleste tilfælde kan begynderlygten kun lyse 2-3 meter frem for sig med en meget begrænset bredde. Begynderlygten egner sig derfor specielt godt, til at lede i tang

Bevæger du dig op ad prisstigen kan du falde over lygter med kort længde og en bemærkelsesværdig bredde. Her behøver du ikke at bevæge lygten på samme måde som hvis du bruger en lygte med en smallere lysstribe. Dette gør lygten attraktiv for brugere, der er på ravjagt alene eller blot med få andre. Hvis du ønsker at finde rav som du har til formål at sælge, så kan det godt betale sig at købe en dyrere ravlygte, da du lettere vil kunne finde mere rav med dem med højere keglestyrke, som derfor også koster en smule mere. Men hvis din plan er at have det som en lille hobby, så er en begynder-ravlygte helt oplagt til formålet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.