Annonce
Navne

PR-bureau for gode sager

Marianne O.A. Andersen, CSRPR. Pressefoto
Annonce

NYT JOB: Marianne A.O. Andersen har netop åbnet sit eget PR-bureau, CSRPR, der holder til på Aarhus Ø. Bureauet vil have 100 procent fokus på ”gode sager” som greentech, verdensmål, CSR og NGO’er.

- Ansvarligt forbrug og produktion er fremtiden. I dag foretager både kunder og investorer valg på baggrund af, hvor bæredygtig en virksomhed er. Ikke færre end 61 procent af forbrugerne vægter bæredygtighed, fastslår hun.

CSR står for virksomheders samfundsmæssige ansvar (Corporate Social Responsibility) og fylder sammen med FN's verdensmål mere og mere i moderne virksomhedsledelse.

Marianne A.O. Andersen har i over 17 år rådgivet små og store virksomheder i at kommunikere effektivt, bl.a. Arla, TDC, Cowi, Saint-Gobain, Universal Robots og OnRobot. Desuden har hun i fire år været ansvarlig for Økologisk Landsforenings forbrugerkommunikation.

Ud over CSR og bæredygtighed har hun især haft fokus på komplicerede brancher som teknologi, automation, byggeri og fødevarer. De seneste tre år har hun arbejdet med dansk og international kommunikation for danske robotvirksomheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-direktør kigger fremad efter tabet af sportschef: - Det er fint, det gør ondt - så er vi et godt sted

Alarm 112

Politi: 12-årig pige blev voldtaget i grønt område ved skole

Aarhus

Nu har over 6.000 århusianere haft corona: Den triste tendens fortsætter med 120 nye tilfælde det seneste døgn

Annonce