Annoncørbetalt indhold

Presset på økonomien som studerende?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan være svært at få det hele til at hænge sammen som ung studerende. SU’en rækker ikke langt, og der er lige pludselig mange udgifter, man selv står over for. Mange unge studerende kommer direkte hjemmefra, og er derfor vant til at mor og far står for alle udgifterne. Som ung studerende kan det altså være relevant med billige lån for at få det hele til at hænge sammen.

Som ung studerende står man lige pludselig med en husleje, der skal betales. En husleje i storbyer som Aarhus og København koster typisk mellem 4000-6000 kroner. SU-en udgør blot 5300 kr efter skat. Oveni huslejen kommer også alle de andre udgifter. Disse ekstra udgifter omfatter blandt andet vand, el og varme til din lejlighed. Du skal, som ung studerende, ligeledes have internet til din lejlighed for at sikre, at du kan studere hjemmefra. Andre udgifter omfatter også mobilabonnement, medlemskab til fitness m.m. Det er altså ikke helt billigt, at være ung studerende i dagens Danmark. Et billigt lån kan her for mange være nødvendigt for at klare dagligdagen.

Annonce

Unge mennesker spenderer ligeledes mange penge. Cafeture, byture, shoppeture m.m. er dagligdag for mange unge studerende. Det er den måde unge mennesker er sammen på. For at være social kræver det altså, som et ungt menneske, en fornuftig økonomi. Her kan SU’en altså ikke række, for en bytur eller cafétur kan hurtigt rende op. Mange unge studerende har derfor et arbejde ved siden af deres studie, for at få det hele til at løbe rundt. Dog kan dette kræve noget ekstra af den studerende, da studiet i forvejen allerede udgør en fuldtidsbeskæftigelse. Her kan billige lån gå ind og lette presset fra de unge studerendes skuldre.

De unge studerende bliver ikke blot presset på økonomien. Unge studerende oplever ligeledes et kæmpe pres fra samfundets side om at præstere. Det er altså optimalt for den unge at ligge en masse kræfter i studiet, hvorfor der ikke ses den samme mængde tid til at arbejde ved siden af, hvorved billige lån kan afhjælpe.

SU-lån  

SU-lån kan altså, for mange unge mennesker, være essentielt for at få hverdagen, rent økonomisk, til at hænge sammen. Hvis du er ung studerende og er presset på økonomien, har du altså mulighed for at optage et SU-lån, som faktisk er det billigste lån, du kan tage. For at undgå at uforudsete udgifter slår din økonomi fuldstændig sammen, kan det altså være aktuelt at tage et SU-lån. Et SU-lån er ganske favorabelt, fordi du ikke betaler renter og ydelser af på lånet, mens du er studerende. Der løber kun ganske få renter på lånet, mens du er studerende, og SU-styrelsen kræver først, at du tilbagebetaler lånet, når du er færdig med din uddannelse. Det er derfor en god måde for dig, der er studerende til at få flere penge mellem hænderne hver måned. Fordelen ved et SU-lån er desuden, at du kan låne med tilbagevirkende kraft. Du kan derfor låne penge i en vis periode tilbage i din studietid.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.