Annonce
Kultur

Pretty Maids udgiver nyt i skyggen af forsangers kræftsygdom

Ronnie Atkins og resten af Pretty Maids er tilbage. Bandet udsendte fredag sit seneste album "Undress Your Madness", der følger op "Kingmaker" fra 2016. Arkivfoto: Morten Pape
Ronnie Atkins glæder sig over, at "Undress Your Madness" endelig er ude: En tung og melodisk sag, hvor bandet leverer sit bedste, lyder det fra frontmanden i Horsens største band gennem tiderne.

Horsens: Forsangeren i Pretty Maids, Ronnie Atkins, kæmper for tiden med den kræftsygdom, han blev ramt af tidligere i år. Men der skal øjensynligt mere end som så til at stoppe Horsens mest berømte band gennem tiderne.

Fredag landede Pretty Maids nye album "Undress Your Madness", der er endnu en hårdt rockende servering til kvartettens fans. Denne gang bestående af 10 fulde skæringer.

Seneste opdatering fra 54-årige Ronnie Atkins, som i begyndelsen af oktober meldte ud, at han havde fået konstateret lungekræft, lyder, at han er i gang med en kemobehandling, der forhåbentlig kan sikre ham fuld helbredelse.

Han glæder sig over udgivelsen af "Undress Your Madness", der fortsætter den rock-kurs, der har genfødt Pretty Maids i de senere år med albums som "Motherland", "Louder Than Ever" og "Kingmaker".

Annonce

Klar siden april

- Albummet har faktisk været klar siden tidligt i april, da det blev færdiggjort og mikset, så det er fantastisk for os endelig af dele det med jer, skriver han i en kommentar på sin Facebook-side.

Ifølge den kendte frontmand, som i dag er bosiddende i Vejle, er "Undress Your Madness" et højdepunkt i den flere end 20 albummer lange strøm af skiver, som Pretty Maids har udgivet siden gennembruddet i begyndelsen af 1980'erne.

- Jeg har ikke lyttet til albummet i et stykke tid, men jeg hørte det forleden og må bare sige, at jeg er meget glad for resultatet. Det lyder fedt, sangene er gode, tunge og melodiske, og alle i bandet leverer det bedste, de kan. Hvis I har kunnet lide, hvad vi har lavet i de seneste cirka 10 år, bliver I ikke skuffede, lyder det fra Atkins.

Pretty Maids planer om at give koncerter i forbindelse med udgivelsen af "Undress Your Madness" er på grund af forsangerens sygdom sat på standby. Det gælder også den traditionsrige december-koncert på Horsens Ny Teater.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Annonce