Annonce
Navne

Prisbelønnet: Studerende knækkede koden bedst

Georgi Dimitrov, der læser Web Development på 2. semester på VIA University College Aarhus, har vundet den internationale kodekonkurrence Student Geek Challenge. Privatfoto

PRISBELØNNET: Georgi Dimitrov, der læser Web Development på 2. semester på VIA University College Aarhus, har vundet den internationale kodekonkurrence Student Geek Challenge.

Konkurrencen blev afholdt af det århusianske, digitale konsulenthus Novicell for syvende år i træk. Landets dygtigste it-studerende indbydes hvert år til at deltage i konkurrencen for at afprøve deres evner på en virkelighedstro opgave i tæt konkurrence med andre dygtige studerende.

I år havde Novicell skærpet konkurrencen ved også at indbyde studerende fra blandt andet Storbritannien, Norge og Spanien.

Annonce

Det ændrede dog ikke på, at 23-årige Georgi Dimitrov løb med sejren for sit arbejde med at bygge en fuldt funktionsdygtig webshop.

"Da jeg startede, havde jeg en ret klar plan for, hvad jeg ville opnå. Men da jeg var ved at være færdig, havde jeg stadig en del tid tilbage inden deadlinen, så jeg arbejdede videre med projektet og tilføjede en række ekstra funktionaliteter", forklarer han i en pressemeddelelse.

Georgi Dimitrov har kodet, siden han afsluttede gymnasiet.

Med sejren i Student Geek Challenge følger 1.000 euro samt et tilbud om at komme til en jobsamtale hos Novicell.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Har AGFs nye defensivspecialist en favoritposition på banen? Det kommer an på dagen

Annonce