Annonce
Østjylland

Fly forulykkede og brød i brand i Aarhus Lufthavn

Et privatfly forulykkede natten til tirsdag i Aarhus Lufthavn. Ingen danske statsborgere var ombord på flyet.
Annonce

TIRSTRUP: Østjyllands Politi blev natten til tirsdag klokken 00.38 kontaktet af Aarhus Lufthavn, hvor et cessna-fly var forulykket i forbindelse med landingen, hvorefter det var brudt i brand.

Alle ti personer ombord på flyet fik reddet sig ud, og ingen kom til skade. Brandvæsnet fik slukket branden, og de ti personer blev alle blevet kørt til et hotel, hvor overnattede.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Der er tale om et tysk indregistreret Cessna 560XL, der kom fra Oslo og efter planen skulle lande i Aarhus Lufthavn. De ti personer ombord var syv passagerer (fire amerikanske statsborgere, to australske statsborgere, og en britisk statsborger) og tre besætningsmedlemmer (en østrigsk pilot, en tysk pilot og en tysk stewardesse).

Udenrigsministeriet er underrettet om ulykken og tager kontakt til ambassaderne i de relevante lande.

Havarikommissionen blev underrettet allerede i nat. De skal tirsdag, når det bliver lyst, til lufthavnen for at undersøge hændelsen nærmere, oplyser kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi Janni Lundager.

Eftersom Havarikommissionen nu har taget over, kan Østjyllands Politi hverken udtale sig om årsagen til ulykken eller de nærmere omstændigheder i forbindelse med den.

Flyet er bugseret væk fra landingsbanen, og ulykken får ingen betydning for afviklingen af flytrafikken til og fra Aarhus Lufthavn.

Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Handelsgymnasium i Viby sender 1.100 elever hjem: Coronasmitte lukker endnu et uddannelsessted i Aarhus

Aarhus

Coronasmitte: Marselisborg Gymnasium sender alle elever hjem resten af ugen

Annonce