Annonce
Erhverv

Producent bygger stor fabrik til sin underleverandør

Tiltman har netop erhvervet de tre matrikler ved siden af Jernaldervej 23, hvor virksomheden selv flyttede ind i september 2017, og også denne gang vil byggeriet blive udført af lokale håndværkere. - De skal vide, at de også kan møde os over køledisken i Kvickly, som parret bag Tiltman Torben Ulriksen og Ulla Bak Ulriksen siger med et smil. Foto: Michael Svenningsen

I februar 2020 flytter CNC Products fra Fillerup til industrikvarteret på Jernaldervej i Odder. Her flytter bearbejdningsvirksomheden ind ved siden af Tiltman, som er bygherrer på det nye 2000 kvadratmeter store erhvervsbyggeri.

ODDER: Det er ikke mere end 16 måneder siden, at Tiltman lod et nyt 800 kvadratmeter stort erhvervsbyggeri opføre i den nordlige del af Odder og flyttede fra den ene side af Jernaldervej og over på den anden.

Og nu er producenten af tilt til mini-gravere klar til at lade maskinerne gå i jorden igen. For Tiltman har købt endnu de tre nabogrunde til nummer 23 længere ned ad vejen, og her forventer Torben Ulriksen, at arbejdet med at opføre fabrikshaller på i alt 2000 kvadratmeter vil være i gang i løbet af februar.

Tiltman er endnu engang bygherre, men de nye faciliteter er først og fremmest tiltænkt underleverandøren CNC Products, der i dag har til huse på Skolebakken i Fillerup seks kilometer derfra. De to parter har indgået en 10-årig kontrakt på 1600 kvadratmeter af de nye byggeri. Dermed får bearbejdningsvirksomheden med foreløbig 10 ansatte dobbelt så meget plads, som Tiltman selv råder over på den nye matrikel, og i øvrigt også mere end dobbelt så meget plads, som CNC Products har i dag.

Tiltman og CNC Products har arbejdet sammen, siden Torben Ulriksen endnu drev sin virksomhed fra sin egen garage for fem-seks år siden. Samarbejdet begyndte med hjælp til udvikling af en prototype. Det har siden vokset sig stort, men fra begge sider understreger de, at båndet ikke er tættere end til andre kunder og leverandører.

Annonce

- Jeg forventer, at vi kommer til at vokse med 15-20 procent om året, når vi får mere plads og dermed større muligheder. Og det er endda forsigtigt sat.

Henrik Møller Nissen, direktør, CNC Products
Der er endnu god plads i Tiltmans seneste nybyggeri på Jernaldervej i Odder, men den øgede plads har ifølge medarbejderne også gjort dem mere effektive. Foto: Michael Svenningsen

Rekruttering er ikke umulig

CNC Products blev stiftet i 2007 og har ifølge direktør Henrik Møller Nielsen udviklet sig i en blød, opadgående bue siden begyndelsen. I 2016 kom Jesper Spee med i ejerskabet, og nu er virksomheden klar til at tage næste skridt, som de to partnere udtrykker det:

- Vi er nået dertil, hvor vi er i dag takket være vores dygtige medarbejdere, men vi føler samtidig, at vi har et endnu større potentiale. Det er det, som vi nu gør klar til at udnytte, men vi har brug for mere plads til maskiner og robotter.

CNC Products er også klar til at udvide antallet af medarbejdere - primært industriteknikere. Og de ser ikke rekrutteringen som en umulig opgave trods kollegernes korsang om mangel på arbejdskraft i industrien.

- Når vi gør noget af søge-processen med jobopslag og så videre, så har vi indtil nu oplevet, at det godt kan lade sig gøre at finde folk. Vi har allieret os med et reklamebureau, som hjælper med at gøre opmærksom på os som arbejdsplads, for når vi flytter ind i de nye bygninger i Odder, så skal vi også som virksomhed være klar ved at have stillet det stærkeste hold, siger Henrik Møller Nissen.

Henrik Møller Nissen, direktør, og Jesper Spee, partner i CNC Products, glæder sig til februar 2020, hvor de efter planen kan flytte ind i den nye fabriksbygning, som Tiltman er klar til at opføre i Odders industrikvarter. Pressefoto

Forventer 15-20 procent vækst

Lige nu mangler CNC Products to-tre medarbejdere, men dermed stopper rekrutteringen ikke, lyder det:

- Jeg forventer, at vi kommer til at vokse med 15-20 procent om året, når vi får mere plads og dermed større muligheder. Og det er endda forsigtigt sat, siger CNC-direktøren, inden Jesper Spee supplerer:

- Vi forsøger hele tiden at udvikle os og være foran på værktøj og maskiner. Det har stor betydning for medarbejderne, ligesom vi holder tre morgenmøder hver uge med fokus på at optimere og udvikle virksomheden. Vi stræber efter, at alt kan lade sig gøre her, så længe argumenterne er i orden.

På Jernaldervej nikker bygherren og samarbejdspartneren Torben Ulriksen genkendende til det med, at større lokaler øger mulighederne for forretningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Dommer lukker dørene i sag om skud mod knivbevæbnet mand

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Annonce