Annonce
Sport

Prof-debutant har sparret med titeludfordrer

Victor Ramon bokser lørdag sin første kamp som professionel. Foto: Danish Fight Night
Victor Ramon bokser sin første kamp som professionel, når han lørdag aften er på plakaten ved Danish Fight Nights store stævne i Randers.

BOKSNING: Lørdag aften træder den blot 20-årige Victor Ramon ind i ringen til sin første kamp som professionel. Nordjyden, der er bosat og træner i Aarhus, satte sin underskrift på en aftale med Mogens Palle tidligere på året og er nu klar til at tage hul på sin professionelle karriere i vægtklassen super letvægt.

Ramon møder en rutineret herre fra Venezuela i sin første kamp. Hermin Isava har 30 kampe på sit cv, hvoraf 10 er vundet. Han har dog mødt nogle rigtigt dygtige boksere på det seneste og er ifølge Danish Fight Night bedre end ranglisten vidner om. En hårdtslående herre, der vil give rigeligt med erfaring til unge Victor Ramon, der har 17 sejre som amatør.

- Jeg kender ikke min modstander, men jeg tænker bare på al den hårde træning, som jeg har gennemført. Jeg har sparret med nogle rigtig gode boksere. Når man ved, at man har knoklet hårdt i træningslokalet, så føler man også, at man er klar, når man skal op i ringen, siger Victor Ramon, der blandt andre har sparret med Enock Poulsen.

De to boksere har begge Thomas Povlsen som deres træner i Aarhus.

- Det har været fedt at forberede sig med Enock, som har en rigtig vindermentalitet. Vi er seriøse til træning. Vi presser hinanden - også under sparring. Han har givet mig nogle rigtig hårde omgange, siger den unge debutant.

Udover Victor Ramon og Enock Poulsen, skal Jeppe Morell også i kamp ved stævnet i Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Kommentar: Derfor ligner AGF et hold, der er ved at smide hele sæsonen på gulvet

Annonce