Annonce
AGF

Program for Atlantic Cup er klar: AGF får tjekkisk og svensk modstand

AGF sluttede 2019 med en sejr i Herning. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Annonce

FODBOLD: AGF overvintrer på en flot tredjeplads i Superligaen, men må forvente, at mandskaberne umiddelbart under århusianerne vil forsøge at fravriste klubben den foreløbige placering i toppen af ligaen. Derfor går der heller ikke længe, før forberedelserne til en formentlig meget spændende forårssæson går i gang.

For at komme i den rette form skal AGF'erne blandt andet en tur til Portugal, hvor den står på deltagelse i Atlantic Cup. Ifølge Tipsbladet.dk er AGF havnet i pulje med svenske BK Häcken, norske Vålerenga IF og tjekkiske Slavia Prag. Turneringen er dog indrettet på den måde, at hver klub i puljen kun spiller to kampe. For AGF's vedkommende betyder det, at der bliver kampe mod BK Häcken og Slavia Prag i bestræbelserne på at spille sig videre i turneringen.

BK Häcken sluttede på en sjetteplads i Allsvenskan, mens Slavia Prag ligger på en suveræn førsteplads i den bedste tjekkiske liga.

1. februar klokken 12.00 møder AGF Slavia Prag, mens kampen mod BK Häcken spilles 4. februar klokken 19.00.

Vinderen af puljen avancerer direkte til finalen hvor modstanderen bliver vinderen af den anden pulje i Atlantic Cup, som består af FCK, Brøndby IF, IFK Norrköping fra Sverige og FC Astana fra Kazakhstan.

AGF vandt Atlantic Cup i 2018, hvor Jablonec fra Tjekkiet blev besejret 5-4 i finalen efter straffesparkkonkurrence.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce