Annonce
Navne

Projektleder med baggrund i Food & Biotech-sektoren

Thomas Brøns er ansat som senior projektleder hos Process Engineering A/S i firmaets afdeling i Aarhus. Pressefoto

Nyt job: Thomas Brøns er ansat som senior projektleder hos Process Engineering A/S i firmaets afdeling i Aarhus.

Han har en baggrund fra Food & Biotech-sektoren og er uddannet projektleder med en uddannelse inden for "Advanced Project Management Programme ESI Intl. og AP Degree in Electrical Engineering".

I størstedelen af sin karriere har Thomas Brøns arbejdet inden for mejeriindustrien. Sidst i 80’erne startede han som projektleder i Arla Foods (MD Foods), hvor han i ni år var ansvarlig for el og automation på de mejerier, der blev opkøbt og lagt sammen til store produktionsenheder.

Derudover har han arbejdet som project manager i SPX og GEA, og senest har han været senior project manager i Tetra Pak.

Han har også prøvet kræfter med andre industrier. Bl.a. har han arbejdet som on-site project manager på færdiggørelsen af et stort lufthavnsprojekt i Ghana for Intertec og sompProgram manager i Terma med ansvar for et program til Northrop Grumman omhandlende dele til det danske forsvars nye F35-fly.

Thomas Brøns skal bl.a. styrke Process Engineering A/S’ kompetencer inden for Food & Biotech-industrien med projektledelse, procesdesign og site management og supervision.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Opløsning i den ene lejr i fodboldkrigen: Flere klubber trækker sig fra Super League, melder medier

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce