Annonce
Navne

Projektleder og cykeldesigner fylder 50

Finn Schmidt. Foto: Arkitema Architects
Annonce

50 år: Projektleder hos Arkitema Architects, Finn Schmidt, fylder 50 år mandag 26. oktober.

Finn Schmidts interesse for at tegne og skabe blev vakt allerede i en tidlig alder. Han blev født ind i en håndværkerfamilie, hvor der ikke var langt fra tanke til handling, og sammen med sin far havde han altid gang i mange projekter. Interessen førte i 1994 til en uddannelse som bygningskonstruktør fra Byggeteknisk Højskole i Horsens.

Med 26 år i branchen har Finn Schmidt erfaring inden for både bolig-, erhvervs-, undervisnings- og sundhedsbyggeri, men også inden for renovering af alment boligbyggeri. Han har blandt andet 10 års erfaring fra sin ansættelse hos Aarhus Arkitekter (nu LINK Arkitektur) og en årrække hos Cowi, inden han sidste år startede som projektleder i Arkitema Architects.

Finn Schmidt bor i Randers sammen med kæresten Anette og en børneflok på fire. Foruden at være familiefar med stort F er der også tid til de store interesser – at køre mountainbike og klatre. Han er desuden cykeldesigner med eget cykelmærke. Fødselsdagen skal i år fejres med den med den nærmeste familie, mens den helt store fest må vente pga. corona.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Aarhus

Dagens corona-tal i Aarhus: Et skridt frem søndag og et tilbage mandag

Annonce