Annonce
Sport

Promotorer strides om økonomi i dansk boksebrag

Sarah Mahfoud blev yderligere kendt i den brede offentlighed, da hun var med til at vinde tv-programmet "Vild med dans" i 2016.

Ifølge DR forhandles der om et boksemøde mellem profilerne Dina Thorslund og Sarah Mahfoud.

Et boksebrag mellem Dina Thorslund og Sarah Mahfoud er i støbeskeen, og deres promotorer forhandler i øjeblikket.

Det skriver DR.

Hvis landets største bokseprofiler skal mødes i ringen, kræver det, at der opnås enighed om de økonomiske forhold, og der halter det en anelse.

Ifølge DR har Mogens Palle, som repræsenterer Sarah Mahfoud, sendt et endegyldigt tilbud til Nisse Sauerland, der er promotor for Dina Thorslund.

DR har set tilbuddet og beskriver, at Mogens Palle tilbyder 360.000 kroner til vinderen af kampen, mens taberen vil få 240.000 kroner ud af anstrengelserne.

Palles tilbud er blevet besvaret med et tilbud fra Sauerland-lejren.

- Jeg ville elske at se en kamp mellem de to. Det kan blive en kæmpe kamp, og der er meget interesse og rivalisering mellem de to boksere. Det kunne være vildt spændende at se, hvem der er den bedste kvindelige bokser i Danmark, siger Nisse Sauerland til DR.

Han udtaler til DR, at det kun er Mogens Palle, der står i vejen for, at kampen kan blive en realitet.

Mogens Palle virker dog ikke synderligt indstillet på at forhandle.

- Det er det eneste sande, han (Nisse Sauerland, red.) nogensinde har sagt. Det er rigtigt, at jeg kan forhindre kampen.

- Og det kommer jeg til, hvis ikke de tager imod mit tilbud. Det er mit tilbud eller ingenting, siger Mogens Palle.

Begge boksere er ubesejrede i deres professionelle karrierer.

25-årige Dina Thorslund bokser i superbantamvægt (55,34 kg), og hun har seks sejre på knockout ud af 13 sejre. Hun er indehaver af VM-bæltet i forbundet WBO.

29-årige Sarah Mahfoud har bokset otte kampe som professionel og har vundet alle. De tre af kampene er vundet på knockout. Hun står til en VM-titelkamp hos forbundet IBF.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Aarhus Fremad ligger stadig nummer et

Leder For abonnenter

Vold på skolerne: Lærerne OG eleverne skal have hjælp

Det er ikke mange arbejdspladser, hvor over 50 procent af de ansatte oplever trusler og chikane. Men det er ikke desto mindre tilfældet for lærere og pædagoger i nogle af de århusianske skoler. Og det er helt igennem uacceptabelt, at det tal er voksende i øjeblikket. Formanden for Skolelederforeningen mener, at kravet om større inklusion er en af de største forklaringer på den stigende vold og chikane. For øger man kravet til eleverne uden at øge ressourcerne, så står frustrationerne i kø hos elever, der ikke har redskaberne til at følge med. Og det er synd for både børn og ansatte. Samtidig bliver der færre hænder til de mindste i vuggestuer og børnehaver, og derfor hænger ønsket om at finde og håndtere de udadreagerende børn allerede her, i en tynd tråd. Og det vidner om, at konsekvenserne af effektiviseringer og nedskæringer kan komme som forsinkede bølgeskvulp. Derfor kan Aarhus og resten af landet se frem til, at Det Nationale Forskningscenter kommer i bund med deres undersøgelse, hvor de kortlægger fællestrækkene for de skoler, som er hårdt ramt af ballade og vold. På den måde kan en løsning på udfordringer forhåbentligt komme tættere på, for det er helt uacceptabelt, at der er en så vigtig faggruppe, som er så udsat for potentielt ødelæggende adfærd.

Aarhus For abonnenter

Vold og trusler på skoler i Aarhus: Se listen over de kolossale forskelle

Annonce