Annonce
AGF

Protest sløjfes: AGF godtager dommers undskyldning

Der var drama for alle pengene, da FC København og AGF søndag aften spillede 3-3 i Superligaen. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
AGF-direktør Jacob Nielsen gav ovenpå søndagens dramatiske afslutning mod FC København udtryk for, at klubben havde i sinde at nedlægge protest over kampens afslutning. Nu understreger Nielsen dog, at det ikke bliver tilfældet.

FODBOLD: Bølgerne gik højt da FC København på dramatisk vis udlignede til 3-3 mod AGF søndag aften, efter dommeren ellers havde fløjtet kampen af.

Jacob Nielsen, århusianernes administrerende direktør, gav efterfølgende udtryk for, at klubben havde tænkt sig at nedlægge protest over kampens afslutning, hvor hjemmeholdet i Parken fik tildelt et straffespark, som Jonas Wind omsatte, efter slutfløjtet.

- Det var en once-in-a-lifetime afslutning på kampen, og vi var i vores følelsers vold, fordi vi følte os bortdømt - ikke mindst i forhold til straffesparket og den lange tillægstid. Men efter at have sovet på det hele, er vi kommet frem til, at vi ikke går videre med sagen, fortæller Jacob Nielsen på klubbens hjemmeside.

AGF havde ellers bragt sig foran med 1-3 i hovedstaden, men med en stærk anden halvleg fik Jess Thorups mandskab spillet sig tilbage i kampen, før de med allersidste spark fik sikret et point.

Annonce

Beklager beskyldninger om manipulation

Kort efter kampen lod Jacob Nielsen sig interviewe, og her fik AGF-direktøren blandt andet sagt, at københavnerne er dygtige til at manipulere dommerne til at tilgodese dem selv.

Se interviewet med AGF-direktøren her:

- Det udtryk vil jeg gerne beklage. Selvom sindene var i kog, fordi vi måtte se tre point blive vekslet til et enkelt, skulle jeg ikke have sagt det, siger Jacob Nielsen.

Også kampens dommer, Jørgen Daubjerg Burchardt, blev efter kampen interviewet, og her erkendte den 38-årige dommer, at det var hans fejl og ikke VAR-rummets fejl, at der blev signalleret, at kampen var forbi.

Vi er videre nu - og vi glæder os i stedet over, at vi spillede en rigtig flot kamp på udebane mod en rigtig dygtig modstander.

Jacob Nielsen, administrerende direktør i AGF

Jacob Nielsen fortæller, at han fuldt ud godtager dommerens undskyldning, og at AGF nu er videre og i stedet kan glæde sig over, at have spillet en flot kamp på en svær udebane.

Nu venter blot et par dages pause for de hvidklædte århusianere, inden FC Nordsjælland onsdag venter i et hjemmebaneopgør på Ceres Park.

Se højdepunkterne fra kampen her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

På mandag kan man igen købe billet til en AFG-kamp

Annonce