Annonce
Aarhus

Publikumsboom: Musikhuset slår alle rekorder

<p>Musikhus-direktør Jan Christensen glæder sig over rekord år i den århusianske kulturinstitution. Arkivfoto: Axel Schütt</p>

400.000 har i årets første måneder besøgt Musikhuset. Det er rekord, og der er allerede rift om næste års program.

Annonce
Det spiller for Musikhuset Aarhus på alle salgsparametre, hvor der bliver sat rekord lige nu.
Amalie Dollerup og Silas Holst er med i Saturday Night Fever, der har premiere 19. maj 2017 i Musikhuset. 18.000 billetter er allerede solgt til musicalen og er med til at skabe rekorder i Musikhuset. Foto: Axel Schütt
Musikhuset har solgt flere billetter end nogensinde før i årets otte første måneder. Billetsalget på flere end 160.000 billetter skal ses i forhold til et rekordhøjt antal gæster og belægning i salene.
Musikhuset lancerede i begyndelsen af august sit nye 2017-program. På fire uger er der solgt over 28.000 billetter. Det betyder, Musikhuset har solgt 169.881 billetter siden januar, hvilket er det bedste salg gennem tiderne.
»Det er dejligt, at der er så stor begejstring for at komme her i Musikhuset. Tallene vidner om, at vi er i god form til Kulturhovedstadsåret 2017, hvor jeg synes, vi har et modigt program med både bredde og dybde. De seneste år har vi haft særligt fokus på at være i dialog med vores gæster. De får således masser af informationer, videoklips og andet før og efter arrangementerne. Jeg tror, det er noget af det, vi nu høster resultaterne af,« siger Jan Christensen, direktør i Musikhuset.
Billetsalget, der er godt 13 procent højere end det hidtidige rekordår i 2014, er ikke det eneste, der slår rekord. Over 400.000 gæster har i årets første otte måneder besøgt Musikhuset. Det er det højeste antal nogensinde. Fremgangen kan også mærkes i salene, hvor belægningen er på 80 procdent, og den hidtil højeste.
Nogle af højdespringerne i Musikhusets nye, omfattende program er Ringenes Herre Live, Frost og Saturday Night Fever. Ringenes Herre Live med stort kor og fuldt symfoniorkester har skabt en sand storm af interesse på de sociale medier og mere end et år inden premieren, var der solgt flere end 3.000 billetter, skriver Musikhuset.
Saturday Night Fever med Silas Holst i hovedrollen har rundet 18.000 solgte billetter, og Disneyeventyret Frost solgt over 2.000.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Coronaen har stadig godt fat i Aarhus: Ny stor stigning i antal smittede

Aarhus

Kæmpe smitteudbrud på populær bar: Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce