Annonce
Kultur

Publikumsmagnet i Musikhuset: The Book of Mormon kommer til Aarhus

"The Book of Mormon" er en grænseoverskridende satire over fundamentalistisk religion, kultursammenstød og musicalgenren, hvor vi følger et par mormonske drenge, der bliver sendt på en mission til Afrika, langt fra deres hjem i Salt Lake City i USA. Foto: Johan Persson

Den originale musicalversion af "The Book of Mormon" kommer til Musikhuset Aarhus. Ventelisten til billetter er nu åben.

AARHUS: Den har siden premieren i 2011 spillet for fulde huse på Broadway i New York og gået sin sejrsgang i London.

Nu kommer den originale opsætning af "The Book of Mormon" fra Broadway til Danmark. Den storhittende musical, der er skabt af mændene bag den animerede tv-serie "South Park" og komponisten til sangene i Disneys "Frost", får sin engelsksprogede premiere i Skandinavien i Musikhuset i Aarhus.

- Vi er særdeles stolte over at kunne præsentere en af de allerstørste broadwaysucceser nogensinde. Vi har en stærk tradition for at bringe de bedste musicals til Musikhuset, og vi er beærede over at være det eneste sted i Skandinavien, der præsenterer "The Book of Mormon" i originalopsætningen fra Broadway. Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen til en hamrende morsom, original og forrygende forestilling, udtaler Musikhusets kunstneriske chef, Mette Kier.

I 2018 havde Det Ny Teater i København premiere på en dansk version af den anmelderroste musical "The Book of Mormon". Nu får den originale broadwayversion skandinavienspremiere i Musikhuset Aarhus. Det er nu muligt at skrive sig på venteliste. Foto: Johan Persson

Venteliste er startet

Bog, musik og tekster til "The Book of Mormon" er skabt af Trey Parker, Robert Lopez and Matt Stone. Trey Parker og Matt Stone er skaberne af tv-serien South Park, som har vundet flere Emmy-awards, og som nu er i gang med sin 30. sæson.

Parker og Stone står også bag spillefilmene "South Park: Bigger, Longer & Uncut" og "Team America: World Police". Robert Lopez er medskaber på Broadway musicalen "Avenue Q" og har været med til at skrive sangene til Disneys "Frost" og "Coco". Han er en ud af kun femten kunstnere, der har vundet alle fire store underholdningspriser: Emmy, Grammy, Oscar og Tony.

"The Book of Mormon" er en grænseoverskridende satire over fundamentalistisk religion, kultursammenstød og musicalgenren, hvor vi følger et par mormonske drenge, der bliver sendt på en mission til Afrika, langt fra deres hjem i Salt Lake City i USA.

Det prisvindende show spiller i Musikhuset fra 20. november 2019 i en begrænset periode.

Allerede nu kan man skrive sig på venteliste for at sikre sig pladser til den populære forestilling.

Det sker ved at registrere sig på www.thebookofmormonmusical.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce