Annonce
Kultur

Punk-rockere med blod på tanden: Kvartet af højt- og hurtigtspillende bands rammer Atlas

The Snotty Punk Parade. Pressefoto

AARHUS: Et meget vellykket og udsolgt 40-års jubilæum for Pære Punk-festivalen i Husets Musikteater i 1978 har tilsyneladende givet arrangørerne af den højt- og hurtigtspillende rock blod på tanden.

Tre af de bands, der også optrådte ved det århusianske punkrock-jubilæum i september, skal derfor på scenen igen, når der 19. januar bliver kaldt til koncert på Atlas i Vester Alle. Det drejer sig om lokale 'The Snotty Punk Parade', hovedstadens 'The NimbWits' og 'Razor Blades', der har stærk fynske rødder. Derudover optræder 'Honning' som special guest.

'The Snotty Punk Parade' spiller århusianske punk'hits' fra blandt andre 'Lost Kids', 'Kliché', 'Dream Police', 'Zero Point' og 'War Of Destruction'. Kort sagt - et rockende tilbageblik på de sidste 40 år af den århusianske punkscene, som bandmedlemmerne selv har været en levende del af.

Annonce
'The NimbWits' fra Pære Punk 40-festivalen.

'The NimbWits' har rødderne med sig indenfor punkrock-genren, og københavner-'drengene' fremstar med to hele album og et halvt som et veletableret hovedstadspunkband. Medlemmerne har tidligere huseret i adskillige bands inden for genren og kan deres kram.

'Razor Blades' var Fyns første punkband. Bandet har den helt specielle historik, at debutkoncerten tilbage i 1980 var på Tagskægget i Aarhus, mens afskedskoncerten var engang i firserne i Aarhus. Og da comeback-koncerten såmænd var Pære Punk 40 års jubilæumsfestivalen i Aarhus, ved man jo aldrig, om 19. januar bliver sidste chance for at se bandet. Noget tyder i hvert fald på, at der sker noget specielt, når bandet giver koncert i Aarhus.

Det juvenilt semipunkede mikrokultorkester 'Honning' fejrer denne aften 25 års jubilæum. Med ufortjent landsdækkende berømmelse opfører Honning nye og gamle hits såsom 'Mexico', 'Tissemand Af Guld' og det super-aktuelle krænkelsesbekæmpende nummer 'Me Too', forlyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Efter drama på havnen: Turbåde indstiller al sejlads

Annonce