Annonce
Indland

QUIZ: Hvor meget ved du om James Bond-filmene?

I James Bond-filmen "No Time to Die" er det sidste gang, vi ser Daniel Craig i hovedrollen som agent 007. Filmen har verdenspremiere 28. september. (Arkivfoto). Foto: Leon Neal/Ritzau Scanpix
Hvor mange gange har Daniel Craig spillet 007, og hvor har den nye film verdenspremiere? Test din viden her.

Tirsdag har den 25. film om James Bond, "No Time to Die", verdenspremiere.

Dermed sætter skuespilleren Daniel Craig et endegyldigt punktum for karrieren som den ikoniske agent 007.

Filmen skulle egentlig have haft premiere i april 2020, men den har været forfulgt af udskydelser som følge af coronapandemien og sort uheld under optagelserne.

Annonce

Her kan du teste din viden om den berømte filmserie:

1. I hvilken storby har "No Time to Die" verdenspremiere 28. september?

a) New York.

b) Paris.

c) London.

2. Til hvilken Bond-film synger musikikonet Madonna titelmelodien? Hun har også en rolle i filmen.

a) "Spectre".

b) "Die Another Day".

c) "License to Kill".

3. Hvilken dansker spillede rollen som professoren Inga Bergstrom i "Tomorrow Never Dies" fra 1997?

a) Trine Dyrholm.

b) Iben Hjejle.

c) Cecilie Thomsen.

4. I hvor mange film har Daniel Craig spillet James Bond?

a) 5.

b) 3.

c) 6.

5. Hvad var den originale titel på filmen "License to Kill" fra 1989?

a) "007 Licence to Kill".

b) "Licence Revoked".

c) "Licence for Murder".

6. Den amerikanske skuespillerinde Halle Berry spillede Bond-babe i hvilken film? I denne er den ikoniske bikini-scene med Berrys karakter også at finde.

a) "Die Another Day".

b) "The World Is Not Enough".

c) "Tomorrow Never Dies".

7. Hvilken britisk efterretningstjeneste arbejder agent 007 for?

a) MI4.

b) MI5.

c) MI6.

8. Hvilket navn giver James Bond sin martini i "Casino Royale" fra 2006?

a) Vesper.

b) Velvet.

c) Royale.

9. Skuespilleren Timothy Dalton har spillet James Bond to gange. Den ene gang i "Licence to Kill". Hvad hedder den anden Bond-film, hvori han indtog den ikoniske rolle?

a) "Octopussy".

b) "The Living Daylights".

c) "GoldenEye".

10. Hvilken musiker synger titelmelodien til "No Time to Die"?

a) Ariana Grande.

b) Christina Aguilera.

c) Billie Eilish.

Svar: 1:c, 2:b, 3:c, 4:a, 5:b, 6:a, 7:c, 8:a, 9:b, 10:c.

Kilder: www.007.com, IMDB, www.jamesbondlifestyle.com

/ritzau/

Annonce
Aarhus

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Aarhus For abonnenter

Giftig sag rammer byrådet: Vil Aarhus Kommune tilbyde at undersøge kræftramt brandmand for PFOS-skader?

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: For syvende dag i træk er der flere end 1000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Gammel kending vender tilbage til Aarhus: Her er Aros' nye direktør

Aarhus For abonnenter

Fortætning i midtbyen: Beboere og politikere i infight om nyt byggeprojekt

Kultur

Kæmpe internationalt navn vender tilbage: Northside præsenterer omsider navne til første festival i Eskelunden

Alarm 112

Luk døre og vinduer: Politiet opfordrer borgere til at passe på giftig røg fra storbrand - kommer til at brænde i flere dage

Alarm 112

50 brandfolk efterslukker stadig storbrand på kranfabrik: Kan give trafikale udfordringer

Aarhus For abonnenter

Lise mistede to ægtefæller og sit syn: - Men jeg er nok typen, der får det bedste ud af alting

Danmark

Ny aftale øremærker 11 ugers barsel til begge forældre

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

AGF

Slut med lejeaftale: AGF køber tysk profil

Danmark

Vild forvirring om MitID: Køber nye pas og telefoner for at få det til at virke - det er helt misforstået

Aarhus

Stiften på plakatpatrulje: Partierne bryder både regler og interne aftaler

AGF For abonnenter

AGF var et hold uden plan og retning søndag eftermiddag i det kronjyske

Sport

Han kan samle en professorterning hurtigere end du kan tage dine sko på: Bakken-anfører med cirka ti mesterskaber sætter rekord

Annonce