Annonce
Aarhus

Rådhustårnet bliver sig selv inden jul

Rådhuset i Aarhus har længe været pakket ind, men nu er det hvide dække forsvundet, og huset begynder at ligne sig selv. Foto: Hans Petersen
Plade faldt af stilladset på rådhuset, men ingen blev ramt.
Annonce

AARHUS: Inden jul ligner Aarhus Rådhus igen sig selv. Tånet har ellers været pakket godt ind for reparationer i måneder, men arbejdet skrider godt frem.

- Vi er meget afhængige af vejret og især vinden, så det har taget lidt længere tid, end vi regnede med, men vi er færdige inden jul, siger arkitekt Henrik Bauer fra Aarhus Kommune.

I takt med, at stilladset bliver taget ned, bliver gelænder osv. monteret på dækkene. Samtidig trækkes der kabler rundt i gelænderet frem til systemet, der sørger for den såkaldte katodiske beskyttelse, som har været hele formålet med aktionen.

Snart kan uret ses igen for stilladset.

- Så snart uret er frit, sætter vi det i gang, og når det hele er overstået starter vi klokkespillet  og belysningen igen, siger Henrik Bauer.

En fodplade på stilladset faldt af i blæsten forleden og endte på taget, og en flig af den havnede på fortovet nedenunder. Heldigvis kom ingen til, men politiet blev tilkaldt for at se på sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Johnny Mølby ny assistenttræner i AGF

Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Alarm 112

Hentede take away-aftensmad med 153 km/t: Trafikkontrol i det vestlige Aarhus afslørede igen masser af forseelser

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Aarhus

Styrelse fastholder prioritering af vacciner: Nødråb fra far til vuggestuebarn i Holme ser ud til at være forgæves

Annonce