Annonce
Sport

Rådmænd bakker op om nyt fodboldstadion

<p>Et nyt fodboldstadion kan være rykket tættere på, efter to rådmænd nu støtter forslaget. Arkivfoto</p>

Både kulturrådmand og rådmand for Børn og Unge bakker op om et nyt fodboldstadion til byen. Entreprenørfirma vurderer i Jyllands-Posten, at et nyt stadion med plads til 18.000 vil koste 300 millioner.

Den evige debat om et nyt fodboldstadion i Aarhus og til AGF blusser nu op igen.

Annonce

I slutningen af september var der debatmøde om et nyt stadion i Stiften Lounge, hvor både Fan Trust Aarhus og rådmændene Rabih Azad-Ahmad (R) og Bünyamin Simsek (V) deltog.

Begge rådmænd er nu fremme med udmeldinger i dagens Jyllands-Posten, som taler for, at AGF endelig kan se frem til en ny hjemmebane.

»Før eller siden kommer der et stadion i Aarhus med den vækst, vi har, og med den udvikling, der sker i byen,« siger kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad (R) til avisen, mens leder af venstres byrådsgruppe Bünyamin Simsek er endnu mere klar i spyttet:

»Der er ingen tvivl fra vores side. Aarhus skal have et nyt fodboldstadion,« fortæller rådmanden for Børn og Unge til Jyllands-Posten.

Bünyamin Simsek foreslår samtidigt i både avisen og i et interview med TV 2 Østjylland, at nogle af pengene kan hentes ved at frasælge nogle af de omkringliggende arealer ved det nuværende stadion på Stadion Allé, blandt andet Aarhus Cyklebane og væddeløbsbanen.

Jyllands-Posten har fået entreprenørfirmaet MT Højgaard til at kigge på prisen for et nyt stadion.

Firmaet vurderer, at et spritnyt stadion med plads til 18.000 mennesker, uden løbebane og med overdækkede tribuner, vil koste 300 millioner kroner.

Ifølge AGF-direktør Jacob Nielsen ligger opgaven om at opføre et nyt stadion hos kommunen, men han er klar til at punge ud med 50 millioner, skriver Jyllands-Posten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Tog på Odderbanen springer stationer over – og det bliver de ved med et stykke tid endnu

Annonce