Annonce
Debat

Rådmændenes ansvarsløshed

Rådmænd - som her Kristian Würtz - er også chefer og har derfor ledelsesansvar, påpeger læserbrevsskribent. Foto: Axel Schütt
Annonce

LÆSERBREV: Kongsgården-sagen og bostedssagen har været i TV2OJ. Gæt ud fra udsagnene, hvilke partier ...:

"Jeg kan jo ikke handle, før sagen er på mit bord" - rådmand Jette Skive om Kongsgården-sagen, Demenscenter-sagen, Skæring Plejecenter sagen. Og: "Jeg kender da ikke til sager forud for min rådmandstid".

"Der gøres meget for, at borgere og tilsyn kan have tillid til Borgercenter Nord", altså bosteder for handicappede. Og "det skal kunne lade sig gøre at drive Borgercenter Nord med de bevilgede ressourcer" - rådmand Kristian Würtz om manglen på kvalitet i kommunens behandling af de handicappede.

Anne Kjeld Pedersen (LEV Århus) har berettet, at kritikken af bostedernes kvalitet har flere år på bagen.


Kommer rådmændene kun på varslet besøg, så bostedet er shinet op forud for besøget?

Viggo Jonasen


Pårørende har berettet om mange møder med forvaltningen om plejesvigt og misrøgt.

Rådmændene reagerer kun på mediebåren kritik af kvaliteten: Würtz, når det er tilsynet, Skive, når det er TV2. Ikke, når det er pårørende eller deres organisationer, der bærer kritikken frem.

Rådmændene er chefer. Skal chefen ikke sørge for at være vidende om kvaliteten af den daglige serviceproduktion? Har rådmænd Skive & Würtz ikke bedt deres ledere og mellemledere rapportere, når der er mangler i kvaliteten? Kommer rådmændene kun på varslet besøg, så bostedet er shinet op forud for besøget?

På Danfoss har man egen kvalitetskontrol. Man venter ikke, til kunderne finder mangler ved termostaten, før man undersøger, om arbejdet bliver gjort ordentligt!

Rådmændene er valgte og modtager vederlaget og har ansvaret. Men tager de ansvaret? Mig forekommer det, at de glider af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Frosten stoppede igen letbanen: Trods varsler fra DMI fik kulden frit spil

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

AGF For abonnenter

Kommentar: Sportschefen er smuttet, men det betyder ikke, at AGF skal trække håndbremsen

Annonce