Annonce
Aarhus

Rådmand er med på at parkere sociolancen

Kristian Würtz, rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse, anerkender ideen om at lukke socialansen. - Den har ikke givet det løft, man håbede på. Desuden er der alternative støttemuligheder, siger han. Foto: Lars Rasborg
- Når regionen skal prioritere sine midler så skarpt, forstår jeg godt ønsket om at lukke socialancen, siger rådmanden for sociale forhold og beskæftigelse.
Annonce

AARHUS: Kristian Würtz (S), rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse, deler ikke regionsrådsmedlem Mikkel Rasmussens bekymring over Region Midtjyllands plan om at standse projekt ”Akut hjælp til sårbare borgere” – populært sociolansen – til årsskiftet.

- I en situation, hvor der er tryk på økonomien i psykiatrien, er der større behov andre steder. Og socialansen har ikke givet det løft, man havde håbet på. Desuden er der alternative støttemuligheder. Derfor anerkender jeg beslutningen. Når regionen skal prioritere skarpt, kan jeg godt forstå, at man vælger at gøre sådan her, siger Kristian Würtz.

Han tilføjer, at set fra et kommunalt perspektiv er det vigtigt, at regionen dedikerer midler til andre projekter på området.

- Og regionen er med til at finansiere lokale udrykningsteams og et nyt samarbejde, så borgere også kan få hjælp, når de ringer til 112, siger Kristian Würtz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Festugen er ikke et must

Aarhus

Her er de seneste tal: Smittetrykket stiger igen i Aarhus

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Aarhus

Endnu en skoleelev er smittet med corona: 32 børn og seks medarbejdere sendt hjem

Annonce