Annonce
Aarhus

Rådmand hemmeligt gift under budgetforhandlinger

Privatfoto
Kulturrådmanden i Aarhus benyttede den særlige dato 19.9.19 til at få papir på forholdet til sin datters mor.
Annonce

AARHUS: 19.9.19 er en helt særlig dato at se på. Og derfor var det også ønsket fra kulturrådmand Rabih Azad-Ahmads samlever og mor til deres datter Mira på fire år, at de blev gift netop denne dag.

Der var bare lige den udfordring, at den radikale kulturrådmand lige skulle deltage i de årlige budgetforhandlinger netop den 19.9.19.

Men det var der også råd for.

- Min kone Siham Khiari syntes, at datoen var et lykketal, og at det var en helt særlig dato. Så vi planlagde at blive viet kl. 19.19 i middagspausen under forhandlingerne, fortæller Rabih Azad-Ahmad.

Dermed kunne de sætte ekstra kolorit på talrækken, for 19.9.19 kl. 19.19 blev de viet i rådmandens kontor med direktøren for Kultur og Borgerservice, Kirsten Jørgensen, som giftefoged.

Kulturrådmand fra De Radikale, Rabih Azad-Ahmad, benyttede den særlige dag til også at blive gift med Siham Khiari. Privatfoto
Annonce

Turtelduer

- Jeg synes også, det er en speciel dag at blive viet på, når der samtidig er budgetforhandlinger. Når man forhandler, holder man fast i det, man tror på, og det er en aftale, der skal holde i mange år på samme måde som et ægteskab, smiler Rahib Azad-Ahmad.

Parret havde valgt at holde brylluppet hemmeligt for kollegerne på rådhuset, og foruden datteren var der kun få venner med, blandt andet det radikale byrådsmedlem Eva Borchorst Mejnertz og tidligere rådmand Peter Thyssen:

- Peter Thyssen og jeg har åbenbart tænkt præcis det samme, for vi havde den samme gave med til parret: Bing og Grøndahls figur 'turtelduer' med henvisning til Rabihs store interesse for duer, som stammer fra hans barndom i en flygtningelejr i Libanon, fortæller Eva Borchorst Mejnertz.

Rabih Azad-Ahmad og hans kone Siham Khiari har sammen datteren Mira på fire år. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Måtte springe for livet: Nøgen kvinde forsøgte at køre betjente ned

Annonce