Annonce
Aarhus

Rådmand: Konstruktivt forslag fra fællesråd og fond

Kulturrådmand Rabih Ahmad-Ahmad vil nu gennemgå beregningerne fra Højbjerg inden forligspartierne skal mødes og forhandle.

De nye beregninger fra Fællesrådet og Fonden Lyseng, som vi omtaler i artiklen ovenover modtages meget positivt af rådmand og embedsmænd.

»Vi har haft et meget god dialog med arbejdsgruppen fra Højbjerg, der har gennemgået deres tal og beregninger. Arbejdsgruppen er meget konstruktiv og jeg må sige, at det er et meget interessant oplæg fra fællesrådet og fonden,« siger kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad (R).

Arbejdsgruppens forslag indgår i den høring, rådmanden har iværksat - iøvrigt på fællesrådets opfordring.

Annonce

Indtil fredag havde 399 borgere deltaget i den ekstra høring, som kører på hjemmesiden nythøjbjergbibliotek.dk, og som løber frem til mandag 6. april klokken 18.

»I respekt for høringen vil jeg ikke tage stilling til forslaget endnu. Der kan jo stadig løbe flere høringssvar ind og nye oplysninger,« siger kulturrådmanden.

Arbejdsgruppen peger på, at man kan opføre et bibliotek for de samme penge ved Lyseng som ved Oddervej. Anerkender du den beregning?

»Jeg kan se de har været meget konstruktive og tænkt i helheder. Jeg er ikke argumentresistent, og jeg vil meget gerne lytte til forslag. Det er også derfor, jeg er i dialog om sagen. Men konklusionen må vi vente med. Det er også i sidste ende den politiske forligskreds, der skal tage stilling til modellerne.« Rabih Azad-Ahmad (R) og hans embedsmænd vil nu grundigt gennemgå tallene fra Højbjerg-gruppen og mødes 15. april med de partier, der i 2012 lavede et forlig om at placere et nyt bibliotek ved Oddervej. Det er partierne: Socialdemokraterne, SF, Venstre, Konservative og radikale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Ulykke i Odder skaber lange køer

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce