Annonce
Aarhus

Røde Kors får donation efter Madsen og mad

Middag i Turbinehallen med mad fra Wassim på Frederikshøj og underholdning af Johnny Madsen. Sidstnævnte har også udstilling af egne billeder på stedet

Festaften med sangeren Johnny Madsen indbragte 100.000 kroner til Røde Kors.

Når Dansk Røde Kors søndag 7. oktober laver landsindsamling til fordel for de sultende i Vestafrika, ligger der på forhånd en check på omkring 100.000 kr., som er overskuddet fra en festaften i Turbinehallen lørdag aften.

Annonce
Middag i Turbinehallen med mad fra Wassim på Frederikshøj og underholdning af Johnny Madsen. Sidstnævnte har også udstilling af egne billeder på stedet

Her satte rocksangeren og maleren Johnny Madsen et eftertrykkeligt præg på en festlig og gastronomisk aften i topklasse under temaet »Madsen, maleri, musik og mad.«

Madsens Galleri og Galleri Clifford udstillede færgemanden fra Fanøs store malerier i stærke farver. De hang overalt på væggene i det tidligere Midtkrafts 100 år gamle og atmosfærefyldte turbinehal. Billederne er ofte portrætter og grupper af mennesker, publikum, der står og kikker på sangeren. Og så var der et enkelt med fra Johnny Madsens nye temaer - et motiv fra Brooklyn, New York.

Madsen havde desuden doneret et tre-dobbelt portræt fra »hans orange periode« til en auktion, der blev afholdt under middagen.

Samtidig overvandt Johnny Madsen høj feber og gav en times koncert på akustisk guitar sammen med sin trio, hvor især Knud Møller på akustisk- og steelguitar gav den hele armen i forrygende soli i »One Man band« og »En at bli som«.

Salen swingede og ville næsten ikke lade Madsen og band forlade scenen inden desserten kom på bordet.

Inden da havde deltagerne smovset i sublim madkunst fra Wassim Hallal og Lars Eiskjær fra henholdsvis Restaurant Frederikshøj og Restaurant Et. Sashimi af havtaske med caviar, lun torsk med muslingesauce, terrine af gris og foie gras samt dansk kalveryg stod bl.a. på den seks retters gourmetmenu med afstemte vine til hver enkelt ret.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce