Annonce
Kultur

Røde Orm: Oplev kostumerne fra den populære forestilling på Moesgaard Museum

Mere end 90.000 indløste billet til Røde Orm på Moesgaard. Foto: David Bering og Morten Fauerby/Det kongelige teater

Interesserede gæster kan nu opleve kostumerne fra Røde Orm. Det sker, når Moesgaard Museum udstiller en stor del af kostumerne fra den populære forestilling.

AARHUS: Det er efterhånden to måneder siden, at Røde Orm og de andre vikinger løb over den store scene på Moesgaard Museum for sidste gang, men nu får museets gæster mulighed for at komme helt tæt på håndværket bag forestillingen.

Det sker, når Moesgaard Museum åbner for en udstilling, hvor gæsterne kan opleve kostumerne fra forestillingen Røde Orm og skitserne til dragterne.

Friluftsforestillingen Røde Orm, der i sommeren 2017 blev spillet på Moesgaard Museum, var en stor succes. Faktisk blev der solgt omkring 92.000 billetter, hvilket betød et overskud i millionklassen.

Forestillingen blev skabt i et samarbejde mellem Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, Moesgaard Museum og Det Kongelige Teater.

Blandt de udstillede kostumer er Harald Blåtands store udstyrsstykke med indbyggede kølelementer, kongedatteren Ylvas smukke fjerdragt der blandt andet består af sugerør og Røde Orms kostume af læder.

Udstillingen åbnede 5. september og kan ses på Moesgaard Museum hele efteråret.

Annonce
Oplev Røde Orms kostume på Moesgaard Museum. Udstillingen varer hele efteråret. Foto: Moesgaard Museum
Kongedatteren Ylvas kostume er blandt andet lavet af sugerør. Foto: Moesgaard Museum
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Tilbageblik på det første Superliga-opgør mellem AGF og Silkeborg: Bagefter tog matchvinderen sig en kold fra kassen

Annonce