Annonce
112

Røver truede 16-årig ekspedient med kniv

En ung ekspedient blev truet med en kniv, da Fakta i Højvang Centret onsdag aften blev udsat for røveri. Arkivfoto
En ukendt mand fik onsdag aften udleveret et mindre kontantbeløb, da han begik røveri i Fakta i Skanderborg.

Skanderborg: En 16-årig pige fra Skanderborg blev onsdag aften truet med en kniv, da hun blev udsat for røveri i Fakta i Højvang Centret i Skanderborg.

Pigen var på arbejde i butikken, da en mand kl. 18.38 kom ind og truede hende med en dolk til at udlevere penge fra kassen.

- Han fik udleveret et mindre beløb i kontanter, og derefter stak han af på en knallert, fortæller politikommissær Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.

Han fortæller, at pigen har beskrevet røveren som 20-25 år, 180 cm høj og almindelig af bygning. Hun har fortalt politiet, at røveren talte med udenlandsk accent, da han truede hende.

Ved røveriet var manden iført en grå anorak med hætte og en halsedisse, der var trukket op foran hans ansigt.

I hånden havde han en kniv, som havde størrelse som en dolk. Derudover medbragte han en plastikpose fra Fakta, som han puttede pengene i, da han stak af.

Sydøstjyllands Politi vil gerne høre fra eventuelle vidner til røveriet. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Fra 10-15 millioner til uvished om AGFs regnskab: - Vi kan simpelthen ikke regne ud, hvilket resultatet vi ender med

Læserbrev

Læserbrev: Det handler om at være kreativ i en svær tid

Danmark står i en helt ekstraordinær situation på grund af coronavirussen og al dens uvæsen. Det er der efterhånden ingen tvivl om. Mens virussen hærger, dukker der heldigvis massevis af solstrålehistorier op om fællesskab og sammenhold. Dem er det værd at rette fokus mod. Landet over er danskere begyndt at flage om søndagen. Flage for fællesskabet. I Aarhus bakker vi på tværs af partiskel op om det fantastiske initiativ. Ved at hejse flaget om søndagen markerer vi sammen, at Aarhus og hele Danmark står sammen – hver for sig. For hvad kalder mere på sammenhold og fællesskab end gode gamle Dannebrog? Og det er ikke kun hjemme i det private, sammenholdet viser sig fra sin bedste side. Da Aarhus Kommune efterlyste værnemidler til brug i kampen mod virussen, meldte flere private virksomheder sig hurtigt på banen med værnemidler, som de godt kunne undvære. Flere produktionsvirksomheder har endda indstillet deres normale produktion af alt fra juice til reklameskilte for at producere værnemidler. I en krig dur det ikke, at soldaterne helt ude i fronten løber tør for ammunition. Så er slaget tabt. Det samme gør sig gældende på sygehusene, på plejehjem og alle de andre steder, hvor der bliver kæmpet en brav kamp for at holde virussen væk. Det er også vigtigt med nogle gode oplevelser, i en tid, som på trods af det gode vejr, kan virke lidt grå og trist. De fleste plejehjemsbeboere sidder afskærmet fra familie og venner, og kommunens oplevelsesmedarbejdere og frivillige kommer ikke længere på plejehjemmene. Hverdagen kan derfor godt virke lidt tom, selvom de dygtige medarbejdere på plejehjemmene gør deres, for at beboerne får en aktiv og god hverdag. Musikalske kræfter i Aarhus er derfor gået sammen om at give plejehjemsbeboere en god oplevelse. Aarhus Musikskole, Aarhus Jazz Orchestra og mange andre tager nemlig rundt og spiller vindueskoncerter uden for plejehjemmene til stor fornøjelse for mange plejehjemsbeboere. I denne uge er der også påskegodter på vej til beboerne på plejehjemmene i Aarhus Kommune, som ildsjæle pakker og udbringer. Listen af kreative tiltag er meget længere, og det viser, at vi på trods af krisetider sagtens kan finde sammen i fællesskab – selvom det sker på afstand – og hjælpe hinanden og hele samfundet. Og den slags skaber også håb for fremtiden.

Aarhus

Børn og ungerådmand: Skoler og daginstitutioner bliver klar til åbning efter påske

Aarhus

Hold afstand: Vi skal vænne os til at møde politiet i naturen

Annonce