Annonce
Aarhus

Røver truede med kniv: 16-årig pige måtte aflevere både taske og mobil

Trods en større indsats i Lystrup lykkedes det ikke politiet at finde knivrøver i Lystrup. Arkivfoto: Kim Haugaard

Politi efterlyser nu vidner til episoden.

AARHUS: Kort efter, at en 16-årig pige var stået af bussen på Lystrup Centervej onsdag aften, blev hun antastet af en maskeret mand, der med en kniv mod hendes mave og med ordene ”giv mig dine penge”, truede hende til at udlevere både taske og mobiltelefon.

Ofret har forklaret, at hun cirka klokken 22.30 stod af bussen på Lystrup Centervej sammen med 5-6 andre personer. Otte minutter senere blev hun så offer for røveriet, der skete i området mellem Super Brugsen og Djurslands Bank.

Efter at pigen havde udleveret sin taske og mobiltelefon til manden, løb gerningsmanden fra stedet i sydlig retning.

Manden beskrives som:

  • 170-175 cm høj.
  • 16-18 år.
  • Spinkel kropsbygning.
  • Asiatiske øjne.
  • Talte dansk.
  • Iført mørkeblå arbejdsjakke med orange skrift, sorte bukser med lommer på lårene og mørk elefanthue.

Østjyllands Politi afsøgte efterfølgende området med både patruljer og hunde, men uden held.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set manden i området omkring Lystrup Centervej onsdag aften. Henvendelser i sagen kan gives til politiet på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce